2021/22 La Liga 18’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

16.12.2021 - 19:54

2021/22 La Liga 18’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga 18’inci haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. D-Smart Youtube kanalı, her hafta olduğu gibi La Liga’dan bir mücadeleyi ekranlara taşıyacak.

La Liga yayın haklarını elinde bulunduran D-Smart, La Liga ile yaptığı anlaşma gereğince her hafta bir mücadeleyi şifresiz yayınlamak zorunda. Şifresiz yayınlanacak mücadeleyi de La Liga çoğu zaman kendi seçiyor. Ligin 18’inci haftasında da La Liga’da bir mücadele şifresiz yayınla futbolseverlerle buluşacak.

Şifresiz Yayın Saati Değişmedi

La Liga’da her hafta bir mücadeleyi şifresiz yayınlayan D-Smart, son haftalarda 18.15 kuşağındaki maçları ekranlara getiriyordu. Ligin 18’inci haftasında da durum değişmedi.

Cumartesi günü 18.15’teki Real Sociedad-Villarreal mücadelesi, şifresiz yayınla D-Smart Youtube kanalında olacak.

Real Sociedad 4 Haftadır Kazanamıyor

Sezona harika bir başlangıç yapan Real Sociedad, son haftalarda ciddi sorunlar yaşıyor. Son 4 haftada kazanamayan ve sadece 1 puan alabilen Real Sociedad, geçtiğimiz hafta Real Betis’e konuk oldu. Real Betis karşısında direnç göstermesi beklenen Real Sociedad, beklentilerin oldukça uzağındaydı.

Mücadelenin başından sonuna Real Betis üstünlüğüne karşı koyamayan Real Sociedad, karşılaşmayı 4-0 kaybetti. Ligde oynadığı son 4 maçta gol dahi atamayan Real Sociedad, kötü gidişi Villarreal önünde sona erdirmek istiyor.

1 real sociedad 16.12.2021

Villarreal Ligde Beklentilerin Gerisinde Kaldı

Unai Emery yönetiminde geçtiğimiz sezon iyi işlere imza atan, bu sezon da Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkma başarısı gösteren Villarreal, La Liga’da beklentilerin bir hayli gerisinde. Sadece 4 kez kazanabilen ve 19 puan toplayan Villarreal, geçtiğimiz hafta Rayo Vallecano’yu konuk etti.

Rayo Vallecano karşısında iyi iç saha performansını devam ettiren Villarreal, sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Bu sezon deplasmanda oynadığı 8 lig maçında da galip gelemeyen Villarreal, Real Sociedad deplasmanında ligdeki ilk deplasman galibiyetini arıyor.

2 villareal 16.12.2021

Geçtiğimiz Sezon Maçlar 1-1 Sona Erdi

Real Sociedad ile Villarreal arasında geçtiğimiz sezon oynanan iki mücadele de 1-1 sona erdi. Öte yandan San Sebastian’da oynanan son 5 maçın 3’ünde sahadan Villarreal galip ayrıldı.

Son haftalarda sorun yaşayan Real Sociedad ile deplasmanlarda galip gelemeyen Villarreal arasındaki bu keyifli mücadele, Cumartesi 18.15’te şifresiz yayınla D-Smart Youtube kanalından naklen yayınlanacak.