17-18-19 Aralık Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

16.12.2021 - 19:24

17-18-19 Aralık Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Liglerde ilk devrenin son bölümünde kritik karşılaşmalar oynanacak. Futbol dışına neredeyse çıkmadığımız öne çıkanlar ve şifresiz maçlar listesi şu şekilde:

Cuma Tavsiyeleri

Cuma gününü Euroleauge, Serie A ve Bundesliga’ya ayırıyoruz. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

20.30 Lazio-Genoa: Bu sezon Lazio’yu izlemek gerçekten işkenceye dönüşebiliyor. Tamamen birbirlerinden kopuk görüntüdeler ve işin doğrusu düzeleceklerini gösteren bir emare de yok. Öte yandan Genoa, ligin en sorunlu ekibi. Hafta içi kupada attıkları gol, son 5 haftadaki ikinci golleri oldu. Hücumda varlık gösteremeyen Genoa ile ne oynadığı tam anlamıyla anlaşılmayan Lazio arasındaki bu mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus platformunda olacak.

21:00 Monaco-Zenit: Euroleague’de isme bakıldığında çok etkileyici durmayan ama önemi isminden daha fazla duran Monaco-Zenit maçı, play-off hattını yakından ilgilendiriyor. Koç değişikliğine giden Monaco ile son haftalarda düşüş yaşayan Zenit arasındaki keyifli mücadele, beIN Sports HD 3 ekranlarında.

22:30 Bayern Münih-Wolfsburg: Sezon başında Bayern Münih’in ligde zorlanmasını, Wolfsburg’un da kesinlikle sezonu Van Bommel ile bitiremeyeceğini düşünüyorduk. Bayern Münih, şu zamana kadar ligde çok da zorlanmadı. Puan farkı çok açılmasa da oyun açısından rakiplerinden üstün görünüyorlar. Wolfsburg tahminimiz ise doğru çıktı. Skor aldıkları dönemde bile iyi oynayamıyorlardı. Son haftalarda da savunmada sorunlar yaşıyorlar. Diğer yandan kadroları her takıma sorun çıkarabilecek seviyede. Bu keyifli mücadeledeki tek sorun Covid-19 sebebiyle maçın seyircisiz oynanacak olması. Eğlenceli geçmeye aday bu karşılaşmayı, beIN Sports HD 2 ve Tivibu Spor 2 ekranlarından takip edebilirsiniz.

1 van bommel 16.12.2021

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi gününü Süper Lig, Premier Lig ve La Liga’ya ayırıyoruz. Günün eğlenceli geçmesi beklenen maçları şu şekilde:

16.00 Trabzonspor-Hatayspor: Birkaç haftadır kötü oyun oynayan ama sonuç alan Trabzonspor, geçtiğimiz hafta Antalyaspor karşısında kaybetti. Benzer bir durum Hatayspor için de geçerliydi ama onlar Altay karşısında eksiklere rağmen iyi sonuç aldılar ve hatta iyi oynadılar. Son haftaları bir kenara bıraktığımızda sezonun iyi futbol oynayan iki ekibinin bu keyifli kapışması, beIN Sports HD 1 ekranlarında olacak.

20.30 Leeds United-Arsenal: Normal şartlarda bu tip bir maçı listeye almıyoruz ama hafta içi yaşananlar bu maç noktasında beklentileri arttırdı. Leeds United’ın 7-0’lık mağlubiyetten nasıl çıkacağı merak konusu. Arsenal ise istikrarlı şekilde iyi oyun oynayamıyor. Sahada hangi Arsenal’ın yer alacağı da fazlasıyla merak ediliyor. Soru işaretlerinin hiç de az olmadığı bu mücadeleyi, S Sport ve S Sport Plus platformundan takip edebilirsiniz.

23.00 Sevilla-Atletico Madrid: La Liga’da bu sezon maç izlemek çok kolay değil. Tempo Fransa, İtalya, Almanya ve İngiltere’nin gerisinde ama bu maç farklı şeyler görmemizi sağlayabilir. Atletico Madrid, geçtiğimiz hafta Real Madrid karşısında mağlubiyet aldı. Sevilla ise kazanarak zirve takibini sürdürdü. Real Madrid’i yakalamak isteyen iki takımın da bu maçtan 3 puan çıkarması gerekiyor. Bu sebeple keyifli geçeceğini tahmin ettiğimiz mücadele, Spor Smart ve S Sport Plus platformundan naklen yayınlanacak.

2 sevilla 16.12.2021

Pazar Tavsiyeleri

Pazar gününü üç büyük maça ayırıyoruz. Günün maçlarının tek problemi iki karşılaşmanın yakın saatlerde olması.

19.00 Fenerbahçe-Beşiktaş: Ligde artık kazanmaktan başka çaresi kalmayan iki ekip, kozlarını Ülker Stadyumu’nda paylaşıyor. Geçtiğimiz hafta ligdeki en iyi oyunlarından birini oynayan ama buna rağmen kaybeden Fenerbahçe ile Kayserispor önünde bu sezon ilk kez kırılgan durmayan Beşiktaş arasındaki bu dev maç, beIN Sports HD 1 ekranlarında olacak.

19.30 Tottenham-Liverpool: Saha kenarında Conte ile Klopp varsa şartlar ne olursa olsun o maçın takip edilmesi gerekiyor. Bu maçın da şartları muhtemelen çok uygun olmayacak. Zira Tottenham’da birçok kişi Covid-19’dan yeni çıktı. Liverpool ise oldukça formda. Haftanın en ilgi çekici karşılaşmalarından Tottenham-Liverpool mücadelesi, S Sport ve S Sport Plus platformunda olacak.

22:45 Milan-Napoli: İtalya’da haftanın maçı 22:45’te oynanacak. Milan, geçtiğimiz hafta çok kötü oynadığı maçta 1 puanı kurtardı. Eksikleri de bulunan Milan için bu 1 puan son derece değerliydi. Ligin en iyi futbolunu oynayan ama aynı Milan gibi sakatlıklarla boğuşan Napoli ise Milan kadar şanslı değildi. Empoli karşısında kaybettiler. Açık ara önde götürdükleri sezonda geriye düştüler. Bu maçta alınacak bir mağlubiyet hiç de beklemedikleri bir noktada kendilerini bulmaları anlamına gelecek. Bu dev maç, S Sport 2 ve S Sport Plus platformunda futbolseverlerle buluşuyor.

3 milan napoli 16.12.2021

Şifresiz Maçlar

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından TFF 1’inci Lig maçları naklen yayınlanacak.

TRT Spor Yıldız’da Cuma günü 20.30’da Mersin BB-Samsunspor TBL mücadelesi naklen yayınlanacak. Cumartesi 13.00’te Galatasaray NEF-Afyon Belediyesi ve Pazar 13.00’te Bursaspor-Anadolu Efes BSL maçları da bu ekranlarda olacak. Bunun yanında voleybolda TVF Efeler Ligi ve FIVB Kadınlar Kulüpler Voleybol Şampiyonası maçlarının heyecanı da TRT Spor Yıldız’da yaşanacak.

A Spor, Cumartesi 18.00’deki Watford-Crystal Palace karşılaşmasını şifresiz ekranlara getirecek.

Tivibu Spor ekranlarında Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden iki maç şifresiz yayınla basketbolseverlerle buluşacak. Club Brugge-Anderlecht Belçika Pro League karşılaşması da Pazar 15.30’da şifresiz yayınla ekranlara gelecek.

Uçankuş TV ekranlarında İskoçya Premiership’ten bir maçın şifresiz futbolseverlerle buluşması bekleniyor.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da şifresiz yayınlanacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

Real Sociedad-Villarreal: D-Smart Youtube

La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube 

Basketbol 1’inci Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol 2’nci Ligi: TBF Youtube

Hollanda Eredivise: VOLE Mobil Uygulama

TVF Kadınlar 1’inci Lig: TVF Youtube

TVF Erkekler 1’inci Lig: TVF Youtube

TVF Kadınlar 2’nci Lig: TVF Youtube

TVF Erkekler 2’nci Lig: TVF Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.