CANLI MAÇ İZLE Vakıfbank Altai 16 Aralık TRT SPOR YILDIZ

16.12.2021 - 09:06

CANLI MAÇ İZLE Vakıfbank Altai 16 Aralık TRT SPOR YILDIZ

Dünyanın farklı bölgelerinde üst düzey başarı gösteren takımların davet edildiği 2021 FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası, çarşamba günü Ankara’da oynanan Altai Minas maçıyla resmi olarak başladı. Bugün saat 15.00’da ise bir diğer temsilcimiz olan Vakıfbank, gruptaki ilk maçında Altai karşısında galibiyet arayacak. Ankara Spor Salonu’nda oynanacak olan Vakıfbank Altai karşılaşmasını canlı izlemek isteyen voleybol tutkunları; Vakıfbank Altay maç izle, Vakıfbank Altay canlı maç izle, Vakıfbank Altay maçı şifresiz izle, Dünya Kulüpler Şampiyonası maçı izle, Vakıfbank voleybol maçı şifresiz, TRT Spor canlı yayın, voleybol maçı izle, canlı voleybol maçı gibi trend aramalar gerçekleştiriyor. İki takımın son durumlarını ve canlı yayın detaylarını içeriğimizde sizler için bir araya getirdik.

VAKIFBANK ALTAİ CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Vakıfbank'ın Altai Maçına Özel Hazırladığı Görsel

Vakıfbank-Altay Maçı Canlı Yayın Linki

Vakıfbank-Altai İzleme Linki! “Voleybol Kadınlar” kategorisinde zirve olarak kabul gören Dünya Kulüpler Şampiyonası’nın heyecanı bu sene nihayet ülkemizde yaşanıyor. Bu özel heyecanı ekran karşısında yaşamak isteyenler, Trt’nin yeni spor kanalı olan Trt Spor Yıldız kanalını izleyebilirler. Turnuvadaki tüm karşılaşmalar, bu sene de şifresiz olarak ekrana gelecek.

Vakıfbank-Altay Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe ile beraber ülkemizi şampiyonada temsil edecek olan Vakıfbank, ilk maçını kazanıp ilk 2 sırayı büyük ölçüde garantilemek istiyor. Karşılaşmayı ekran karşısında izleme şansı bulamayanlar, canlı istatistikleri görüntülemek adına maç esnasında FIVB resmi web sitesini ziyaret edebilirler.

VAKIFBANK ALTAİ MAÇI CANLI TAKİP

Vakıfbank Bir Kez Daha Şampiyonluk İstiyor

Vakıfbank Kupayı Daha Önce Üç Kez Kazandı

Ülkemizi uluslararası arenada her zaman büyük bir başarıyla temsil eden Vakıfbank, 2021 FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası’nın en önemli favorilerinden biri durumunda. Taraftar desteğini de arkasına alacak olan Vakıfbank, 2013, 2017ve 2018'de üç kez bu turnuvada zafere uzanmıştı. Son derece iddialı bir kadroya sahip olan Vakıfbank’ta Gabi, İsabelle, Chiaka, Zehra, Cansu, Meryem, Tuğba gibi yıldızların fark yaratması bekleniyor. Guidetti’nin öğrencileri, maç öncesi açıklamalarıyla bu şampiyonaya ne kadar motive şekilde hazırlandıklarını gösterdiler. Vakıfbank oynadığı son 10 resmi maçta yalnızca tek bir yenilgi aldı. Şampiyonlar Ligi’ndeki son müsabakada, deplasmanda Viesti takımına set dahi vermediler.

Altay, Vakıfbank ile İlk Kez Oynayacak

2021 FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası’na İtalya’dan Kazakisitan’a, Türkiye’den Brezilya’ya çok farklı ülkelerden takımların katılımı söz konusu. Kazakistan temsilcisi olan Altai, Vakıfbank ile ilk kez bir resmi müsabakaya çıkmış olacak. Kendi ligini tam anlamıyla domine eden Altai, aynı zamanda düzenli olarak Asya Kulüpler Şampiyonası’nda mücadele veriyor. Ekim ayında oynanan final maçında Nakhon Ratchasima takımını 3-1 deviren Altai, bu turnuvada yer almaya hak kazanmıştı. Turnuvada format gereği; gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar, çapraz eşleşme ile yarı finalde oynama hakkı kazanıyorlar. Dün oynanan ilk karşılaşmada Altai, Brezilya ekibi Minas’a 3-0 kaybetti.

Taraftardan Tam Destek

Diğer Temsilcimiz Fenerbahçe Opet'in Kaptanı Eda, Conegliano Maçı Öncesinde Sahaya Çıkıyor

FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası, farklı kıtalarda zafere uzanmış olan 6 takımın katılım gösterdiği üst düzey bir turnuva olarak kabul ediliyor. Türkiye, ilk kez 1991'de düzenlenen ve 2010'dan beri de her yıl oynanan turnuvaya Türkiye ilk kez ev sahipliği yapıyor. Maç öncesi tüm biletlere yoğun bir ilgi olduğu, gelen haberler arasında. Ankara seyircisinin hem Fenerbahçe’nin hem de Vakıfbank’ın maçlarında özel bir atmosfer oluşturması bekleniyor.