TRT SPOR YILDIZ CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Opet Conegliano 15 Aralık

15.12.2021 - 11:16

TRT SPOR YILDIZ CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Opet Conegliano 15 Aralık

Voleybol severlerin büyük bir heyecanla beklediği FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası, bugün Ankara’da başlıyor. İki takımımızla temsil edildiğimiz şampiyonada toplamda 6 takım yer alacak. Fenerbahçe Opet, nam-ı diğer Sarı Melekler, bugün ilk maçında İtalya’nın güçlü temsilcisi Conegliano ile karşılaşacak. Saat 18.30’da başlayacak olan müsabakayı canlı olarak izlemek isteyenler genellikle şu tip aramalar gerçekleştiriyor: Fenerbahçe Imoco Conegliano maç izle, Fenerbahçe Imoco Conegliano canlı maç izle, Fenerbahçe voleybol maçı izle, Fener kadın voleybol izle, Fenerbahçe Conegliano maçı şifresiz izle, Dünya Kulüpler Şampiyonası maçı izle, TRT Spor Yıldız canlı izle, TRT Spor izle, voleybol maçı link, canlı voleybol maçı. Önemli karşılaşma öncesinde hem temsilcimizin hem de Conegliano takımının son durumlarını ve elbette canlı yayın detaylarını bu içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

FENERBAHÇE CONEGLİANO CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe Opet'in Conegliano Maçına Özel Hazırladığı Maç Görseli

Fenerbahçe-Imoco Conegliano Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Conegliano İzleme Linki! Türk voleybolunda bu hafta tam anlamıyla bir gurur tablosu söz konusu. İki takımımızın da şampiyonluk iddiasıyla mücadele edeceği turnuva, geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu sene de Trt Spor ekranlarından şifresiz şekilde yayınlanacak. TRT’nin yeni kanallarından biri olan “Trt Spor Yıldız” sayesinde turnuvadaki bütün karşılaşmaları sorunsuz şekilde izleyebilirsiniz. 

Fenerbahçe-Imoco Conegliano Maçı Canlı Takip

Yarı finale çıkmak adına son derece kilit bir öneme sahip olan Fenerbahçe Opet Conegliano müsabakasını Trt Spor Yıldız üzerinden izleme şansı bulamayan voleybol tutkunları, canlı istatistikler için FB TV’yi ya da FIVB resmi web sitesini değerlendirebilir.

FENERBAHÇE CONEGLİANO MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Imoco Conegliano’ya Karşı Son 6 Maçını Kaybetti

Eda erdem Dündar, Fenerbahçe Opet Adına Conegliano Takımına Hücum Ediyor

Fenerbahçe Opet, FIVB tarafından 1991 senesinden beri düzenli olarak organize edilen Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda bir kez daha son aşamaya gelmek üzere. Fenerbahçe voleybol takımı, hatırlanacağı üzere bu kupayı daha önce bir defa müzesine götürme başarısı göstermişti. Bir başka senede ise üçüncülük elde ederek ülkemizi gururlandıran Fenerbahçe Opet, bu başarıları tekrarlamak istiyor. Temsilcimizin, Ankara Spor Salonu’nda dolu tribünlerin de desteğiyle mücadele edeceği Conegliano takımı, ne yazık ki genel olarak bize epey ters geliyor. Fenerbahçe voleybol takımı İtalyan temsilcisine karşı son 6 maçını da kazanamadı. Popovic, Lazareva, Naz Aydemir, Eda Dündar gibi yıldız oyuncularıyla fark yaratan Fenerbahçe Opet, son resmi maçında Karayolları ekibini 3-1 ile geçti.

Imoco Conegliano Çok İddialı Geliyor

İtalya’nın en güçlü ekiplerinden biri olarak kabul gören Conegliano, daha önce hem Vakıfbank’a hem de Fenerbahçe Opet’e özellikle üst düzey maçlarda epey zorluk çıkarmış bir ekip. Geçen sene oynanan CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi finalinde temsilcimiz Vakıfbank’ı finalde 3-2 ile geçip kupaya uzanmışlardı. Prosecco Doc Imoco Conegliano grubun en önemli favorisi olarak gösteriliyor. Gruplarını ilk iki sırada tamamlayan 4 takım, hafta sonu 4’lü finalde birbirleriyle kapışacak. Prosecco Doc Imoco Conegliano, Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde henüz set dahi vermeden yoluna devam ediyor. Son maçta deplasmanda Nyiregyhaza takımını 3-0 ile devirdiler. Takımda Courtney, Plummer, Vuchkova, De Gennaro gibi üst düzey oyuncuların varlığı dikkat çekiyor.

Türkiye İlk Kez Ev Sahibi

FIVB Dünya Kadınlar Kulüpler Şampiyonasına Ankara Spor Salonu Ev Sahipliği Yapacak

Bu hafta Ankaralı voleybol severleri müthiş bir voleybol şöleni bekliyor. Dünya çapında bilinen pek çok oyuncuyu izleme şansı bulacak olan Ankara seyircisi, bu maçta Fenerbahçe’ye çok yoğun bir destek sunacak. Türkiye, söz konusu şampiyonaya bu sene ilk kez ev sahipliği yapıyor. Hafta başında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Vakıfbank Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih ve Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ bir araya gelerek resmi bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Ülkemizin kadınlar kategorisinde bugüne dek toplamda 6 adet şampiyonluğu bulunuyor. Fenerbahçe bu kürsüye en son 9 sene önce çıkmıştı. Ev sahibi olmanın avantajını sonuna dek kullanacak olan Fenerbahçe Opet, ilk maçında Conegliano takımını güzel bir atmosfer eşliğinde yenerek ilk 2 sıra için avantaj sağlamak istiyor.

Sarı Melekler'in Kadrosu

Fenerbahçe Opet Galibiyet Pozu

Dünyanın kulüpler bazındaki en büyük organizasyonlarından birisi olan FIVB Dünya Kadınlar Kulüpler Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek iki takımdan biri Fenerbahçe Opet yani Sarı Melekler'in kadrosunda şu isimler bulunuyor: Buse Ünal (Pasör), Naz Aydemir Akyol (Pasör), Anna Lazareva (Pasör Çaprazı), Tutku Burcu Yüzgenç (Pasör Çaprazı), Beliz Başkır (Orta Oyuncu), Dicle Nur Babat (Orta Oyuncu), Eda Erdem Dündar (Orta Oyuncu),Mina Popovic (Orta Oyuncu),Anna Cristina De Souza (Smaçör), Arina Fedorovtseva (Smaçör), İpar Özay Kurt (Smaçör), Meliha İsmailoğlu (Smaçör), Cansu Çetin (Libero), Gizem Örge (Libero)