BEIN LİNK Fenerbahçe-Maccabi 14 Aralık CANLI MAÇ İZLE

14.12.2021 - 17:11

BEIN LİNK Fenerbahçe-Maccabi 14 Aralık CANLI MAÇ İZLE

Turkish Airlines Euroleague’de temsilcilerimizi yine zorlu bir “çift maç haftası” bekliyor. Fenerbahçe Beko, haftanın ilk maçında kendi sahasında İsrail’in önemli ekibi Maccabi Tel Aviv’i ağırlıyor. Hemen sonrasında yine Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda bu defa Baskonia ile karşılaşacak. Son dönemde alınan pozitif sonuçlardan dolayı taraftarın salonu büyük oranda doldurması bekleniyor. Fenerbahçe Beko Maccabi Tel Aviv maçını canlı izlemek adına çoğunluklu şu tip aramalar gerçekleştiriliyor: Fenerbahçe Beko Maccabi Tel Aviv canlı maç izle, Fenerbahçe Beko Maccabi Tel Aviv maç izle, Fenerbahçe maç izle, Fener maçı izle, Fener canlı yayın, Fenerbahçe Beko şifresiz izle, Eurolig ücretsiz maç, bedava basketbol izle, canlı basketbol linki, Fener Maccabi izle, BEIN Sports 3 canlı izle, Bein Sports şifresiz basketbol maçı. Her iki takıma dair güncel bilgileri ve canlı yayın detaylarını sizler için bir araya getirdik.

FENERBAHÇE BEKO-MACCABİ TEL AVİV MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe Beko'nun Maccabi Tel Aviv Maçına Özel Hazırladığı Görsel

Fenerbahçe Beko-Maccabi Tel Aviv Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Beko-Maccabi Tel Aviv İzleme Linki! THY Eurolig’in 15’inci haftasında temsilcimizin Maccabi Tel Aviv’i ağırlayacağı müsabaka, bugün saat 20.45’te başlayacak. Sarı lacivertlilerin bu zorlu sınavını ekran karşısında canlı olarak izlemek isteyenler, ligin resmi yayıncısı olan beIN Sports HD 3 kanalına yönelmek durumundadır. Aynı zamanda Bein Connect üzerinden uygun spor paketleri satın alınarak da maç, dijital ortamda yasal ve sorunsuz şekilde izlenebilir.

Fenerbahçe Beko–Maccabi Tel Aviv Maçı Canlı Takip

Eurolig’de istediği ivmeyi yavaş yavaş yakalamaya başlayan ve öz güveninde bariz bir artış gözlemlenen Fenerbahçe Beko, Maccabi Tel Aviv’i eli boş göndermek istiyor. İlk 8 hedefinden uzaklaşmak istemeyen sarı lacivertlilerin Maccabi Tel Aviv karşısında göstereceği performansı izleme şansı bulamayanlar, canlı istatistikler için şifresiz yayın yapan kulüp televizyonundan yararlanabilir.

FENERBAHÇE BEKO-MACCABİ TEL AVİV MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE BEKO-MACCABİ TEL AVİV MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Beko Derbide Moral Buldu

Fenerbahçe Beko Galatasaray Nef'i Deplasmanda Mağlup Etti

Fenerbahçe Beko takım olarak toparlanma sinyalleri vermeye başladı. Eurolig’de ilk kez üst üste 2 maç kazanan İstanbul temsilcisi, bu ritmi lig maçındaki derbiye de yansıtmayı başardı. Takımın çok önem verdiği ve pek çok yıldızını oynattığı Galatasaray karşılaşmasından 76-86 galip çıkmayı bilen Fenerbahçe Beko’da moraller yerinde. Takım bu sezon ilk 8 hedefinin içinde kalmak adına galibiyet serisini uzatmak zorunda. 2 hafta önce iç sahada Eurolig’in yeni ekibi Monaco’yu deviren sarı lacivertli ekip, geçtiğimiz hafta ise deplasmanda zorlu Zenit engelini 80-86 ile geçti. Vesely’nin rekor üstüne rekor kırdığı bu maç, takım kimyasına dair son derece olumlu sinyaller verdi. Derbide ise kaptan Melih Mahmutoğlu’nun performansı büyük bir sevinçle karşılandı. Fenerbahçe Beko, 14 haftanın sonunda 5 galibiyet ile 13’üncü basamakta yer alıyor.    

Maccabi 4 Maçtır Kayıp

Maccabi tel Aviv Playtika'nın Fenerbahçe Beko Maçı İçin Hazırladığı Görsel

Eurolig’e bu sezon oldukça etkili bir şekilde başlayan Maccabi Tel Aviv, sonrasında müthiş bir düşüş yaşadı ve alt sıralara doğru geriledi. Sezona final four hedefi ile giren ve transferlerini bu doğrultuda gerçekleştiren İsrail ekibi, son 4 haftadır galibiyet alamıyor. Bu periyotta sırasıyla; Olympiakos, Alba Berlin, Real Madrid ve Unics Kazan’a yenildiler. Takımda Wilbekin, Reynolds ve bu sezon transfer edilen eski Fenerbahçeli Nunnaly ön plana çıkan oyuncular arasında. Maccabi, özellikle üçlük savunması konusunda ligin en zayıf ekibi olarak gösteriliyor. Eurolig’de oynadıkları son 2 maçta toplamda 30’un üzerinde top kaybı yaşadılar.

Geçen Sene İki Maçı da Temsilcimiz Kazandı

Nando De Colu Wilbekin'e Karşı Hücum Ediyor

Geçtiğimiz sene büyük ölçüde seyircisiz oynanan pandemi sezonunda Fenerbahçe Beko, Maccabi Tel Aviv karşısında iki maçı da kazanmıştı. İstanbul’daki maçı 82-75, İsrail’de oynanan maçı ise 65-75 kazanan temsilcimiz, sezon sonunda kendini ilk 8 sıraya atmayı başarmıştı. Maccabi ise büyük bir hayal kırıklığı yaşayarak ligi 13’üncü basamakta bitirmişti. Bu arada maç öncesinde Barthel’in sakatlık problemi sürüyor. Öte yandan Shayok ve Polonara’nın durumları maç saatine doğru netleşecek. Maccabi ise Sorkin’i sakatlığından dolayı İstanbul’a getirmedi.

Fenerbahçe Bekonun Maccabi Kadrosu

Fenerbahçe Beko, Maccabi Playtika Tel Aviv karşısında şu kadro ile mücadele edecek: Metecan Birsen, Şehmus Hazer, Melih Mahmutoğlu, Tarık Biberovic, Nando De Colo, Pierria Henry, Dyshawn Pierre, Marko Guduric, Jan Vesely, Devin Booker, Achille Polonara, Ahmet Düverioğlu