2021/22 Euroleague 16’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

13.12.2021 - 21:08

2021/22 Euroleague 16’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague 16’ncı haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Euroleague’de çift maç haftası Çarşamba günü oynanacak maçlarla devam ediyor. beIN Sports da 16'ncı haftada şifresiz yayınlayacağı maçı geçtiğimiz saatlerde açıkladı. 

Euroleague’de çift maç haftasının heyecanı yine beIN Sports ekranlarında yaşanacak. Ligin 16’ncı haftasının programını açıklayan beIN Sports, şifresiz yayınlayacağı maçı da basketbolseverlerle paylaştı. 

Euroleague 16’ncı haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Perşembe günü 20.45’teki Fenerbahçe Beko-Baskonia mücadelesi, beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarından naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe Beko İçin Kritik İki Maç

Fenerbahçe Beko, sezona görece iyi başlamış, sonra dibe vurmuştu. Son haftalarda daha iyi oynadığı gözlemlenen Fenerbahçe Beko, Euroleague’de kader haftasına çıkıyor. Geçtiğimiz hafta Zenit’i mağlup ederek bu işin içinde olacağının sinyallerini veren Fenerbahçe Beko’da hedef hafta içi oynayacağı iki maçı da kazanmak.

Fenerbahçe Beko, Salı günü Maccabi Playtika ile karşılaşacak. Bu maçı kazanması durumunda üst bölüme biraz daha yaklaşacak Fenerbahçe Beko, Baskonia maçını da kazanarak play-off hattına göz kırpmak istiyor.

1 fb beko 14.12.2021

Baskonia İstanbul Deplasmanlarında

Koç değişikliğinin ardından daha iyi bir basketbol oynayan Baskonia, çift maç haftasında İstanbul’da kalıyor. Salı günü yine beIN Sports Haber ekranlarından yayınlanacak maçta Anadolu Efes’e konu olacak Baskonia, ardından Fenerbahçe Beko ile karşılaşacak.

Euroleague’de son haftada kazanan ve play-off için umutlanan Baskonia, İstanbul deplasmanlarından iki galibiyet çıkarmayı hedefliyor.


2 neven spahija baskonia vitoria gasteiz 14.12.2021

Baskonia 6 Maçtır İstanbul’da Kazanamıyor

Fenerbahçe Beko ile Baskonia arasında İstanbul’da oynanan maçlar Fenerbahçe Beko üstünlüğüyle geçiyor. İstanbul’da oynanan son 6 maçı da kazanan Fenerbahçe Beko, seriyi uzatma hesapları yapıyor. 

Baskonia, İstanbul’da en son 2017 yılında kazandı. Geçtiğimiz sezon oynanan maçlarda ise İstanbul’da Fenerbahçe Beko kazanırken, Vitoria-Gasteiz’de parkeden galibiyetle ayrılan taraf Baskonia oldu.

Seri yakalayarak üst sıralara çıkmayı hedefleyen Fenerbahçe Beko ile son haftalarda daha iyi basketbol oynayan ve Euroleague’de play-off hedefleyen Baskonia arasındaki bu keyifli mücadele, Perşembe günü 20.45’ten itibaren beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarından naklen yayınlanacak.