İtalya Kupası 2’nci Tur Heyecanı TRT Spor Ekranlarında Başlıyor

13.12.2021 - 20:15

İtalya Kupası 2’nci Tur Heyecanı TRT Spor Ekranlarında Başlıyor

İtalya Kupası 2’nci tur heyecanı TRT Spor ekranlarında başlıyor. Salı ve Çarşamba günü iki mücadele TRT Spor ekranlarında olacak.

İtalya Kupası’nın bu sezonki yayıncısı da TRT Spor oldu. TRT Spor, ikinci tur maçlarıyla Coppa Italia yayınlarına başlıyor. Salı günü 23.00’teki Genoa-Salernitana ve Çarşamba 23.00’teki Fiorentina-Benevento karşılaşması, TRT Spor ekranlarında futbolseverlerle buluşuyor. TRT Spor’un Perşembe günü de bir mücadeleyi akışa eklemesi bekleniyor.

Genoa’da İşler Yolunda Gitmiyor

İtalya Serie A’da hayal kırıklığı yaratan performanslardan birine imza atan Genoa, son 15 maçta sadece 1 kez kazanabildi. Shevchenko’nun takımın başına geçmesi de kötü gidişatı sonlandırmadı. Son 5 maçta 1 gol atabilen Genoa, kupada kazanarak teselli bulmaya çalışacak.

Salernitana cephesinde de durum çok farklı değil. Son 15 maçta yalnızca iki kez kazanabilen Salernitana, ligde oynadığı son 7 maçta yalnızca 1 gol atabildi. 

Ligde istedikleri performansı sergileyemeyen Genoa ve Salernitana’nın Coppa Italia’daki kapışması, Salı 23.00’ten itibaren TRT Spor’da.

1 Milan Djuric 13.12.2021

Fiorentina’da İşler Yolunda Gidiyor

Geçtiğimiz sezon hücum yollarında sorunlar yaşayan Fiorentina, sezona Italiano yönetiminde girdi. Farklı bir yapıda daha hücumu düşünen Fiorentina, bunun meyvesini de topladı. Baştaki takımlar dışında en iyi performansı sergileyen Fiorentina, golcüsü Dusan Vlahovic önderliğinde kupada da ilerlemek istiyor.

İtalya Serie B ekiplerinden Benevento’da bu sezon öncelikli hedef Serie A’ya geri dönmek. Son 4 lig maçını da kazanan Benevento’nun kupaya yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkması bekleniyor.

Kupada iddialı olmak isteyen Fiorentina ile Serie B’de iyi işlere imza atan Benevento arasındaki keyifli mücadele, Çarşamba 23.00’ten itibaren TRT Spor’da.

2 benevento 13.12.2021  

İtalya Kupası Heyecanı TRT Spor Ekranlarında Devam Edecek

İtalya Kupası ikinci turunda şu an için iki maçı yayın akışına alan TRT Spor’un Perşembe günü de Sampdoria-Torino mücadelesini yayınlayacağı tahmin ediliyor. Önümüzdeki turlarda da İtalya Kupası’nın tüm heyecanını ekranlara taşıyacak TRT Spor’un sürprizlerle sporseverleri memnun etmeyi sürdürmesi bekleniyor.