2021/22 Euroleague 15’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

13.12.2021 - 18:05

2021/22 Euroleague 15’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague 15’inci haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Salı günü 20.30’daki Anadolu Efes-Baskonia mücadelesi, şifresiz yayınla beIN Sports Haber ekranlarında olacak.

Euroleague’de çift maç haftası Salı günü oynanacak maçlarla başlıyor. beIN Sports da şifresiz yayınlayacağı maçları geçtiğimiz saatlerde açıkladı. Euroleague 15’inci haftasında Anadolu Efes-Baskonia mücadelesi, şifresiz yayınla beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarında olacak.

Anadolu Efes İki Haftadır Mağlup Oluyor

Euroleague’in son şampiyonu Anadolu Efes, “toparladım” derken yeniden mağlubiyetler almaya başladı. 13’üncü haftada Barcelona’ya kaybeden Anadolu Efes, 14’üncü haftada Bayern Münih’e kaybetti. Alınan mağlubiyetler sonrasında 11’inci sıraya gerileyen Anadolu Efes, Baskonia önünde kazanarak üst sıralara biraz daha yaklaşmak istiyor.

Bayern Münih karşısında alınan mağlubiyet sonrasında Ergin Ataman’ın açıklamaları dikkat çekti. 

Bayern Münih'i tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Özellikle uzunları çok iyi oynadı. Yüksek isabetle 46 sayı buldular. Rubit ve Thomas 36 sayı attı ki, biz uzunlarımızla buna yanıt veremedik. Sadece dördüncü çeyreğin başında Larkin ve Beaubois ile oyuna tutunduk. En skorer oyuncuları Hilliard yoktu, bu sebeple onun yokluğuna rağmen çok önemli bir galibiyet aldılar. Bizim içinse bu akşam oynadığımız basketbol utanç vericiydi.


1 ergin ataman 13.12.2021

Baskonia Toparlama Emareleri Gösteriyor

Neven Spahija’nın göreve gelmesinin ardından toparlama emareleri gösteren Baskonia, Euroleague’de geçtiğimiz hafta Lyon’u farklı mağlup etmeyi başardı. İspanya Ligi’nde Barcelona’yı da deplasmanda yenerek dikkat çeken Baskonia, üst sıralara tırmanmak için Anadolu Efes deplasmanından galibiyet çıkarmayı hedefliyor.


2 baskonia 13.12.2021

Son 4 Maç Deplasman Ekiplerinin

Anadolu Efes ile Baskonia arasında oynanan son 4 maçta deplasman ekiplerinin galibiyetleri dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezon oynanan iki maçta da deplasman ekipleri kazanmayı başardı. Öte yandan son 5 maçın 4’ünde temsilcimiz Anadolu Efes parkeden galip ayrıldı.

Euroleague’de artık hata yapma lüksü kalmayan Anadolu Efes ile koç değişikliği sonrasında daha derli toplu bir basketbol oynayan Baskonia arasındaki bu keyifli mücadele, Salı günü 20.30’dan itibaren beIN Sports Haber ekranlarında olacak.