BEIN LİNK Gaziantep Fenerbahçe 13 Aralık CANLI MAÇ İZLE

13.12.2021 - 16:23

BEIN LİNK Gaziantep Fenerbahçe 13 Aralık CANLI MAÇ İZLE

Spor Toto Süper Lig’de 16’ncı haftanın kapanış maçında Fenerbahçe ile Gaziantep FK takımları karşı karşıya geliyor. Bugün saat 20.30’da başlayacak olan müsabakaya Gaziantep Stadyumu ev sahipliği yapıyor. Bu önemli randevuyu canlı olarak izlemek isteyen futbol tutkunları; Gaziantep Fenerbahçe canlı maç izle, Gaziantep Fenerbahçe maç izle, Fener maçı izle, BEIN Link, Fener maçı canlı yayın, Fenerbahçe şifresiz izle, Bein Sports online izle, şifresiz maç izle, bedava maç yayınları, ücretsiz maç linkleri, Gaziantep Fenerbahçe şifresiz gibi arama sonuçlarına yöneliyor. Müsabakaya dair canlı yayın detaylarını öğrenmek istiyorsanız doğru adrestesiniz.

GAZİANTEP FENERBAHÇE CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe'nin Gaziantep Maçına Özel Hazırladığı Görsel

Gaziantep FK Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki

Gaziantep FK Fenerbahçe İzleme Linki! Fenerbahçe zirveye tutunmak adına artık hata yapmamak zorunda. Trabzonspor’un da kaybetmesiyle beraber Gaziantep FK maçının önemi bir kat daha artmış oldu. Gaziantep FK Fenerbahçe karşılaşması, ligin resmi yayıncısı olan Bein Sports HD 1 kanalı üzerinden yayınlanacak.

Gaziantep FK Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe bu maçı kazanarak Trabzonspor ile puan farkını tek haneli sayılara düşürmek istiyor. Fenerbahçe camiasının oldukça önem verdiği Gaziantep FK müsabakasını izleme şansınız yoksa, en azından canlı istatistiklere ve maç anlatımlarına yönelebilirsiniz. Bu noktada önerimiz, öncelikli olarak Fenerbahçe kulüp televizyonu olacaktır.

GAZİANTEP FK FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

GAZİANTEP FK FENERBAHÇE MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Fırsat Tepmek İstemiyor

Süper Lig'de Son 15 Dakikalarda En Çok Gol Atan Takım Fenerbahçe

Trabzonspor haftalar sonra ilk kez puan kaybetti ve bu sayede Fenerbahçe, nihayet liderle puan farkını kapatma şansını ele geçirdi. Zorlu Gaziantep FK deplasmanından 3 puanla dönerek iyi bir hava yakalamak isteyen Fenerbahçe, şu anda 27 puanla 5’inci basamakta yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Kadıköy’de Rizespor’u farklı geçen sarı lacivertli ekip; hafta arasında prestij anlamı taşıyan karşılaşmada, Frankfurt ile 1-1 berabere kaldı.   Teknik adam Vitor Pereira, yoğun şekilde tartışıldığı dönemde gelen Galatasaray galibiyeti ile beraber takımda kalmayı başarmıştı. Fenerbahçe ligin ortasına kadar hiç kayıp yaşamadan Trabzonspor’a yaklaşma niyetinde. Şampiyonluk oranları az da olsa düşmeye başlayan İstanbul ekibi, deplasmanda oynadığı son 6 lig maçında da kalesini gole kapatamadı.

Erol Bulut Fenerbahçe’ye Karşı

Erol Bulut Gaziantep FK Antrenmanında

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’nin başında olan; ancak alınan başarısız sonuçların ardından takımla yollarını ayıran Erol Bulut’un bu maça özel bir motivasyonla hazırlanması bekleniyor. Başarılı teknik adam, ayrıldıktan sonra Fenerbahçe ile ilk kez karşılaşıyor. Gaziantep FK, genel olarak iç sahada başarılı bir performans sergiliyor. Bu sene Gaziantep takımını henüz bu sahada yenebilen çıkmadı. 15 haftanın sonunda toplamda 5 galibiyet elde eden kırmızı siyahlı ekip, geçtiğimiz hafta Göztepe deplasmanından eli boş ayrıldı. Geçtiğimiz sezon bu sahada oynanan maçta Gaziantep FK, Fenerbahçe’yi 3-1 ile devirmişti.

Mesut Özil Takımla Beraber Çalıştı

Mesut Özeil, Gaziantep'teki Fenerbahçeliler Tarafından Karışılanırken

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Mesut Özil, sakatlık problemlerinden dolayı bu sene pek çok maçta dinlendirildi. Hafta arasında oynanan Frankfurt müsabakasında oynatılmayan oyuncu, hafta arasında takımla beraber antrenmanlara dahil edildi. Özel bir durum olmadığı sürece Mesut’un Gaziantep FK deplasmanında sahada olması bekleniyor. Fenerbahçe’de öte yandan Altay ve Valencia sakat, İrfan ise cezalı durumda. Ev sahibinde ise Merkel ile Jefferson’un sakatlık problemleri sürüyor.