BEIN LİNK Sivasspor-Galatasaray 13 Aralık CANLI MAÇ İZLE

13.12.2021 - 14:00

BEIN LİNK Sivasspor-Galatasaray 13 Aralık CANLI MAÇ İZLE

UEFA Avrupa Ligi’nden yorgun dönen Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 16’ncı haftasında zorlu Sivasspor deplasmanına çıkıyor. Ligde ciddi bir kopuş yaşayan sarı kırmızlı ekip, Trabzonspor’un kaybettiği haftada kazanmak ve umudunu korumak istiyor. Sivasspor Galatasaray karşılaşması, bugün saat 18.00’da Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda oynanıyor. Karşılaşmayı internet üzerinden izlemek isteyenlerin gerçekleştirdiği trend aramalar ise şu şekilde: Sivasspor Galatasaray canlı maç izle, Sivasspor Galatasaray maç izle, Galatasaray maçı izle, Galatasaray maçı canlı yayın, BEIN Link, Bein Sports online, şifresiz maç izle, bedava maç linkleri, ücretsiz maç yayınları, Süper Lig bedava izle, Sivasspor Galatasaray şifresiz izle. Hem takımların son durumlarını hem de canlı yayın detaylarını öğrenmek adına haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

SİVASSPOR-GALATASARAY CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Galatasaray'ın Sivasspor Maçına Özel Hazırladığı Görsel

Sivasspor Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki

Sivasspor Galatasaray İzleme Linki! Lider Trabzonspor’un maç eksiğiyle 16 puan gerisinde olan Galatasaray, yeni bir seriye başlamak zorunda. Ligin en zorlu deplasmanlarından birinde Galatasaray’ın nasıl bir performans göstereceğini merak ediyorsanız, beIN Sports HD 1 kanalından yayınlanacak olan maçı canlı olarak izleyebilirsiniz.

Sivasspor Galatasaray Maçı Canlı Takip

Haftanın sonucu en çok merak edilen maçlarından biri bugün Sivas’ta oynanacak. Bu özel maçı beIN Sports HD 1 ya da Bein Connect üzerinden izleme şansı bulamayanlar, istatistikler için GS TV’de karşılaşma boyunca devam eden “90 Dakika” programını izleyebilir.

SİVASSPOR GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

SİVASSPOR GALATASARAY MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray 4 Haftadır Kazanamıyor

Süper Lig'de En Fazla Gol Beklentisi Üreten Takım Galatasaray

Galatasaray’ın ligdeki kötü performansı devam ediyor. Takım 16’ncı haftaya girerken lider Trabzonspor’un epey gerisine düşmüş durumda. 15 hafta sonunda sadece 6 galibiyet alabilen sarı kırmızılı ekip, son 4 haftayı da eli boş geçti. Tek teselli ise takımın UEFA Avrupa Ligi’nde harika bir performans göstermesi ve zorlu grubunu lider tamamlaması. Galatasaray hafta arasında Lazio deplasmanından 1 puan çıkarmayı başardı ve liderliğini korudu. Öte yandan geçtiğimiz hafta ligde İzmir temsilcisi Altay ile kendi sahasında 2-2 berabere kalarak büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Fatih Terim’in öğrencileri, liderin kaybettiği haftada artık hata yapmak istemiyor. Galatasaray takımında Cicaldau, Arda ve Boey sakat oldukları için kadroda yer alamayacak.

Sivasspor Vites Artırdı

Sivasspor'un Galatasaray Maçına Özel Hazırladığı Görsel

Ligde istikrar yakalamakta zorluk çeken Sivasspor, 15 hafta sonunda kendine 13’üncü basamaktan yer bulabildi. 19 puanı bulunan Yiğidolar, oldukça uzun bir süredir galip gelmeyi unutmuştu. Neyse ki son 2 haftayı üst üste galibiyetler ile kapatmayı başardılar ve adeta nefes aldılar. Önce Hatayspor’u 4 golle, ardından da Alanya’yı deplasmanda tek golle deviren Sivas temsilcisi, yükselişini bu maça da taşımak istiyor. Puan durumundaki olumsuz görüntüsüne rağmen Sivasspor hala ligin en az gol yiyen ekipleri arasında bulunuyor. Bu arada Galatasaray, Sivasspor’un Süper Lig’de en fazla yenildiği takım durumunda. Ayrıca Fatih Terim’in de Rıza Çalımbay’a karşı çok bariz bir üstünlüğü söz konusu. Geçtiğimiz sezon bu sahadaki müsabaka, 2-1 ile sarı kırmızılı ekip lehine sonuçlanmıştı. Felix ile Appindangoye, sakat oldukları gerekçesi ile bu maçın kadrosunda yer alamayacak.

Sivasspor Taraftarından Özel Koreografi Hazırlığı

Sivasspor taraftar grubu, özellikle büyük takımlara karşı iç sahada hazırladıkları güzel koreografiler ile büyük beğeni topluyor. Yeni stadyuma geçildikten sonra koreografi çalışmalarına ağırlık veren taraftar grupları, emek verilen çalışmalarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Yiğido Gençlik adı verilen taraftar grubu, maç öncesinde sosyal medya hesaplarından bu konuda bir duyuru gerçekleştirdi. Yoğun şekilde mesai harcanan koreografi projesine dair daha şimdiden pek çok tahmin yürütülüyor.