Tivibu Spor 15-19 Aralık Arasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

13.12.2021 - 13:35

Tivibu Spor 15-19 Aralık Arasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

Tivibu Spor 15-19 Aralık arasında yayınlayacağı şifresiz maçları açıkladı. Bu tarihler arasında tam 4 müsabaka şifresiz yayınla Tivibu Spor ekranlarında olacak.

Her hafta birçok mücadeleyi şifresiz ekranlara getiren Tivibu Spor, 15-19 Aralık arasında yayınlayacağı karşılaşmaları açıkladı. FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi, Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Belçika Pro League’den toplam 4 mücadele şifresiz yayınla sporseverlerin huzurunda olacak. Tivibu Spor’un şifresiz yayın programı şu şekilde:

Çarşamba
22.00 Hapoel Holon-Darüşşafaka

Cumartesi
13.00 Fenerbahçe Safiport-Hatayspor
16.30 Galatasaray-OGM Ormanspor

Pazar
15.30 Club Brugge-Anderlecht

Grubun En Kritik Karşılaşması

FIBA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Darüşşafaka, grupta 4 maçın ardından 2 galibiyete sahip. Darüşşafaka, lider olmanın büyük öneminin olduğu FIBA Şampiyonlar Ligi’nde Hapoel Holon deplasmanında kazanarak liderlik şansını son haftaya taşımak istiyor.

Hapoel Holon da temsilcimiz Darüşşafaka gibi 2 galibiyete sahip. Onlar da kazanarak son haftaya liderlik şansını taşımak istiyor. Bu keyifli mücadeleyi, Çarşamba 22.00’den itibaren Tivibu Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

1 daçka 13.12.2021

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 9’uncu Hafta Heyecanı


Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 9’uncu haftada Fenerbahçe Safiport, Hatayspor’u konuk ediyor. Geçtiğimiz hafta ligdeki ilk mağlubiyetini alan Fenerbahçe Safiport ile son iki maçını kazanan Hatayspor arasındaki bu keyifli mücadele, Cumartesi 13.00’ten itibaren Tivibu Spor ekranlarında.

Tivibu Spor ekranlarından şifresiz yayınlanacak diğer Kadınlar Basketbol Süper Ligi karşılaşması ise 16.30’da oynanacak. Galatasaray-OGM Ormanspor mücadelesini, Tivibu Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

2 fb kadın baketbol 13.12.2021

İki Takım da Üç Maçtır Kazanıyor

Lige kötü bir başlangıç yapan Club Brugge, ligde oynadığı son üç mücadeleyi de kazanmayı başardı. Bu sonuçlarla ikinciliğe yükselen Club Brugge, sorunlu Anderlecht önünde de kazanmak istiyor.

Anderlecht ise sorunlu başlayan sezonda bir seri yakalamayı başardı. Son 3 haftayı galibiyetle kapatan Anderlecht, 5’inci sıraya kadar yükseldi. Onlarda da hedef Club Brugge deplasmanından galibiyet çıkarmak.

Belçika Pro League haftanın maçında Club Brugge ile Anderlecht kozlarını paylaşıyor. Pazar 15.30’daki bu mücadeleyi, Tivibu Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

3 club brugge