2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 13’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

13.12.2021 - 12:14

2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 13’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi 13’üncü haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. Cumartesi 13.00’te Galatasaray NEF-Afyon Belediyesi ve Pazar 13.00’te Bursaspor-Anadolu Efes karşılaşmaları TRT Spor Yıldız ekranlarından yayınlanacak.

ING Basketbol Süper Ligi’nde haftada iki mücadeleyi şifresiz yayınlayan TRT Spor Yıldız, 13’üncü haftanın programını açıkladı. Cumartesi 13.00’te Galatasaray NEF-Afyon Belediye ve Pazar 13.00’te Bursaspor-Anadolu Efes mücadeleleri TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak.

Afyon Belediyesi Havlu Attı

Galatasaray NEF, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Beko’yu konuk etti. Karşılaşmanın bazı bölümlerinde oldukça iyi bir performans sergileyen Galatasaray NEF, son dakikalarda Fenerbahçe Beko’ya karşılık veremedi ve karşılaşmayı 86-76 kaybetti. Ligde 7 galibiyeti bulunan Galatasaray NEF, Afyon Belediyesi karşısında kazanarak yeni bir galibiyet serisine başlamak istiyor.

Afyon Belediyesi ise geçtiğimiz hafta itibarıyla lige havlu attı. Ekonomik sıkıntılar yüzünden yabancı oyuncularla yollarını ayıran Afyon Belediyesi, karşılaşmalara genç takımla çıkacağını duyurdu. Genç takımın çıktığı ilk maç ise Anadolu Efes mücadelesiydi. Karşılaşma, 140-83 Anadolu Efes üstünlüğüyle sona erdi.

Ligin 13’üncü haftasının açılış maçında Galatasaray NEF ile Afyon Belediyesi kozlarını paylaşıyor. Bu mücadeleyi, Cumartesi 13.00’ten itibaren TRT Spor Yıldız ekranlarından takip edebilirsiniz.

1 GS FB BSL 13.12.2021

Bursaspor İç Saha Performansıyla Ayakta Kalıyor

Bu sezon deplasmanda oynadığı 6 lig mücadelesini de kaybeden Bursaspor, rekabetçi kalmasını iç saha performansına borçlu. Oynanan 6 iç saha maçının 5’ini kazanan Bursaspor, Anadolu Efes önünde de galip gelerek, play-off hattına biraz daha yaklaşmayı umut ediyor. Geçtiğimiz hafta Bahçeşehir Koleji’ne 21 sayı farkla kaybeden Bursaspor’da tek hedef Anadolu Efes karşısında galibiyet.

Anadolu Efes ise ligde sorunsuz şekilde yoluna devam ediyor. Sadece iki mağlubiyet alan son şampiyon, geçtiğimiz hafta Afyon Belediyesi önünde farklı galip geldi. Ligde ilk iki sıradaki konumunu perçinlemek isteyen Anadolu Efes, zorlu Bursaspor deplasmanında galibiyet hedefliyor.

İç sahada iyi performans sergileyen Bursaspor ile bu sezon istikrar yakalayamayan Anadolu Efes arasındaki keyifli mücadele, Pazar 13.00’ten itibaren TRT Spor Yıldız’da.

2 Anadolu Efes 13.12.2021