2021/22 Premier Lig 17’nci ve 18’inci Haftalarında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

13.12.2021 - 11:28

2021/22 Premier Lig 17’nci ve 18’inci Haftalarında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

A Spor Premier Lig yayın akışını açıkladı. Perşembe 23.00’te Liverpool-Newcastle United ve Cumartesi 18.00’de Watford-Crystal Palace karşılaşmaları şifresiz yayınla A Spor’da olacak.

Premier Lig’de heyecan hafta içi maçlarıyla devam ediyor. Ligin 17’nci ve 18’inci haftalarında A Spor ekranlarından yayınlanacak karşılaşmalar da belli oldu. 17’nci haftada Perşembe günü 23.00’teki Liverpool-Newcastle United mücadelesi A Spor’da futbolseverlerle buluşacak. 18’inci haftada ise Cumartesi 18.00’deki Watford-Crystal Palace karşılaşması A Spor’dan naklen yayınlanacak.

Liverpool Galibiyet Serisini 5 Maça Çıkardı

Premier Lig’in şampiyonluk adaylarından Liverpool, hafta sonu Steven Gerrard yönetimindeki Aston Villa’yı konuk etti. Mücadelede beklenenden daha fazla zorlanan Liverpool, karşılaşmayı Salah’ın penaltıdan bulduğu golle 1-0 kazanmayı başardı.
Liverpool’un bu galibiyeti, ligde üst üste alınan 5’inci galibiyet oldu. West Ham mağlubiyeti sonrasında Arsenal, Southampton, Everton, Wolves ve Aston Villa’yı mağlup eden Liverpool, Newcastle United karşısında da galibiyet hedefliyor.

Newcastle United ise sorunlu bir dönemden geçiyor. Ligde sadece 1 galibiyeti bulunan Newcastle, geçtiğimiz hafta Leicester City karşısında neredeyse varlık gösteremedi. Karşılaşmayı 4-0 kaybeden Newcastle, Anfield’da sürpriz peşinde olacak.
Premier Lig 17’nci haftasının kritik mücadelesinde Liverpool, Newcastle United’ı konuk ediyor. Bu karşılaşmayı, Perşembe 23.00’ten itibaren A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

1 watford 13.12.2021

Watford Toparlamak İstiyor

Ozan Tufan’ın formasını giydiği Watford, son haftalarda yine kötü sonuçlar alıyor. Hafta sonu Brentford deplasmanında son dakikalarda üst üste goller yiyen Watford, 16’ncı hafta itibarıyla 13 puana sahip.

Crystal Palace ise geçtiğimiz hafta sezonun kendileri adına en etkileyici oyununu oynadı. Everton karşısında ilk dakikadan son dakikaya kadar oyun üstünlüğünü kaptırmayan Crystal Palace, karşılaşmayı 3-1 kazandı. Patrick Vieira yönetiminde iyi sonuçlar alan Crystal Palace, Watford önünde de galip gelmek istiyor.

Premier Lig 18’inci haftasında Watford’un konuğu Crystal Palace. Alt sıraları yakından ilgilendiren bu keyifli mücadele, Cumartesi 18.00’de A Spor’dan naklen yayınlanacak.

2 crystal palace 13.12.2021