BEIN LİNK Beşiktaş-Kayserispor 12 Aralık CANLI MAÇ İZLE

12.12.2021 - 15:22

BEIN LİNK Beşiktaş-Kayserispor 12 Aralık CANLI MAÇ İZLE

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş, oldukça zorlu bir dönemden geçiyor. Takımı geçen sene şampiyon yapan Sergen Yalçın ile hafta arasında yollar resmi olarak ayrıldı. Beşiktaş, Sergen Yalçın’dan sonraki ilk lig maçına bugün saat 19.00’da çıkacak. Beşiktaş’ın kendi sahasında Kayserispor’u ağırlayacağı müsabakada Ali Şansalan düdük çalacak. Karşılaşmayı sorunsuz bir şekilde izlemek isteyenler, bu konuda genellikle şu tip aramalar gerçekleştiriyor: Beşiktaş Kayserispor canlı maç izle, Beşiktaş Kayserispor maç izle, BJK maçı izle, BEIN Link, Beşiktaş şifresiz izle, Bein Sports online izle, şifresiz maç izle, bedava maç yayınları, ücretsiz maç linkleri, Beşiktaş Kayserispor şifresiz. Bu önemli maça dair tüm canlı yayın detaylarına, gelin daha yakından göz atalım.

BEŞİKTAŞ-KAYSERİSPOR CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Beşiktaş'ın Kayserispor Maçına Özel Hazırladığı Maç Görseli

Beşiktaş Kayserispor Maçı Canlı Yayın Linki

Beşiktaş-Kayserispor İzleme Linki! Zirvenin 18 puan gerisinde kalan Kara Kartal, artık son kozlarını oynuyor. Trabzonspor’un Antalyaspor karşısında kaybetmesine karşın Beşiktaş taraftarı pek de umutlu görünmüyor. Maç, Spor Toto Süper Lig’in resmi yayıncısı olan beIN Sports HD 1 kanalında olacak.

Beşiktaş-Kayserispor Maçı Canlı Takip

Vodafone Park’ta oynanacak olan Beşiktaş Kayserispor maçına taraftarın ilgi göstermesi beklenmiyor. Tribünlerin büyük olasılıkla boş kalacağı maçın istatistiklerini online takip etmek adına, Beşiktaş kulübünün resmi sitesinde yer alan “Maç Merkezi” bölümünden yararlanabilirsiniz.  

BEŞİKTAŞ KAYSERİSPOR MAÇI CANLI TAKİP

BEŞİKTAŞ KAYSERİSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş Yeni Bir Sayfa Açıyor

Sergen Yalçın Dortmund Mağlubiyeti Sonrasında İstifa Etti

Beşiktaş, geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlasa da bu sezon hem ligde hem de Avrupa’da taraftarına kâbus yaşattı diyebiliriz. Doğal olarak takımın teknik anlamda patronu olarak kabul gören Sergen Yalçın, sorumluluğu üzerine alarak istifasını yönetime sundu. Kabul edilen istifa sonrasında Beşiktaş, etki bırakan önemli bir dönemi arkasında bırakmış oldu. Beşiktaş, taraftarın çok sevdiği Sergen Yalçın’ın ayrılmasından sonra ilk resmi maçına Kayserispor karşısında çıkacak. Hafta arasında Dortmund karşısında ağır bir yenilgi alan ve grubunu puansız tamamlayan siyah beyazlı ekip, Avrupa defterini resmi anlamda kapattı. Son 5 lig maçından da galibiyet çıkaramayan İstanbul ekibi, 21 puanla 9’uncu basamakta yer alıyor. Beşiktaş takımında Necip, Josef ve Wellinton kart cezalısı durumunda. Öte yandan Mert, Nkoudou ve Gökhan’ın sakatlık problemleri devam ediyor.

Kayserispor 9 Kişi Direnmeyi Başardı

Kayserispor'un Beşiktaş Maçına Özel Olarak Hazırladığı Maç Görseli

Hikmet Karaman’ın gelişinden sonra toparlanma sinyalleri gösteren Kayserispor, özellikle geçtiğimiz hafta müthiş bir direnç göstererek Antalyaspor’u 2-0 ile geçmeyi bildi. Maçın büyük bir bölümünü 9 kişi oynamak zorunda kalan sarı kırmızılı ekip, buna rağmen skoru koruyabildi. Thiam’ın özel performansı ile öne çıkan takım, ligde toplam 5 galibiyet elde etmiş durumda. Son haftalarda Kayserispor’un bilhassa savunma performansı oldukça dikkat çekici. Deplasman karnesi pek güven vermeyen sarı kırmızlı ekip, Beşiktaş’a karşı geçen sene bu sahada 3-1 kaybetmişti. Kayseri ekibi, zorlu müsabaka öncesinde Kolovetsios ve Gavranovic’ten kart cezası nedeniyle yararlanamayacak. Ayrıca takımın önemli oyuncusu Mensah’ın da sakatlık sorunu sürüyor.  

Beşiktaş’ta Teknik Direktör Adayları Netleşiyor

Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktör Adaylarından Birisi de Rıza Çalımbay

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’ın istifa kararından sonra gözler yeni gelecek teknik adama çevrilmiş durumda. Aday listeleri yoğun şekilde tartışılırken yerli isimlerin ön plana çıktığını görüyoruz. Özellikle daha önce Beşiktaş’ta futbolcu olarak da görev yapmış olan Okan Buruk sesleri camiada yüksek sesle dillendiriliyor. Öte yandan yerli hocalar arasında zaman zaman Rıza Çalımbay’ın da adı geçiyor. Yabancı hoca tercihinde ise öncelik, Hırvat teknik adam Bilic. Beşiktaş’ın yeni teknik direktörünü Fenerbahçe derbisinden önce açıklaması bekleniyor.

Beşiktaş Kayserispor İlk 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Serdar, Vida, Rıdvan, Atiba, Pjanic, Can, Ghezzal, Larin, Batshuayi
Kayserispor: Lung, Onur, Majid, Uğur, Carole, Kemen, İbrahim, Campanharo, Emrah, Thiam, İlhan