CANLI F1 İZLE Abu Dabi GP Formula 1 S SPORT LİNK

12.12.2021 - 11:04

CANLI F1 İZLE Abu Dabi GP Formula 1 S SPORT LİNK

Canlı Formula 1 izle, Formula 1 Abu Dabi GP İzle, Formula 1 Abu Dabi GP Canlı Yayın, Abu Dabi F1 Canlı İzle, F1 İzle, F1 Yarış İzle, S Sport, Canlı S Sport, Canlı S Sport İzle gibi aramalar, sezon finali Abu Dabi Grand Prix’i yaklaştıkça Formula 1 ve yarışseverler tarafından internette bolca aratılıyor. Formula 1 Abu Dabi Grand Prix’i, saat 16:00'da S Sport 2 ve S Sport Plus kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

FORMULA 1 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


Hamilton ve Verstappen Birbirlerine Başarı Diliyor

F1 ABU DABİ GP CANLI YAYIN LİNKİ

Canlı Formula 1 İzleme Linki! Formula 1 severler, sezon finali niteliğini taşıyan, Birleşik Arap Emirlikleri'nde yapılacak Abu Dabi Grand Prix'ini heyecanla bekliyor. Abu Dabi Grand Prix'i, S Sport 2 ve S Sport Plus kanallarından canlı yayınlanacak. Formula 1 sezon finalini sorunsuz, kaliteli ve kesintisiz izlemek isteyen Formula 1 tutkunlarının S Sport'un yayın yaptığı platformlardan brine üye olmaları ya da S Sport Plus satın almaları gerekmektedir. Formula 1'in Türkiye'deki resmi yayıncısı S Sport'tur.

FORMULA 1 CANLI TAKİP

Formula 1'de sezonun son yarışı Abu Dabi Grand Prix'ini canlı izleyemeyecek olanlar, organizasyonun resmi web sitesinden tüm detayları takip edebilir. Verstappen ile Hamilton arasındaki büyük mücadelenin tüm istatistikleri, anlık sıralama değişimleri, takımların strateji konuşmaları gibi detayları, aşağıdaki linkten canlı anlatım şeklinde takip edebilirsiniz.

FORMULA 1 CANLI TAKİP İÇİN TIKLAYIN

Verstappen Sezon Finaline Pole Pozisyonunda Başlayacak

Verstappen Pole Pozisyonunda Başlayacak

Şampiyonu belirleyecek Abu Dabi Grand Prix'inde Alman pilot Verstappen, çok kritik bir başarıya imza atarak, yarışa rakibi Hamilton'un önünde başlama avantajını cebine koydu. Dün koşulan sıralama turlarında Verstappen, 1:22.109 saniyelik derecesiyle en hızlı pilot oldu. Şampiyonluğun iki adayından biri Lewis Hamilton ise 1:22.480'lik derecesiyle ikinci sırayı aldı. Verstappen ve Hamilton'u Lando Norris, Sergio Perez ve Carlos Sainz takip etti.

Pole pozisyonunun sahibi Max Verstappen, sıralama turlarının ardından yapılan röportajda şunları söyledi:

"Elbette harika hissediyorum. Sıralama turlarında aracımızı geliştirebildiğimizi düşünüyorum. Çünkü hafta sonu boyunca arabanın performansında inişler ve çıkışlar tespit etmiştik. Sonucunda yarışa ilk sırada başlayacak olmaktan ötürü çok mutluyum. Bu elbette arzu ettğimiz şeydi. Fakat biliyorum ki yarın koşulacak yarış hiç de kolay olmayacak. An itibariyle yarınki yarışa konsantre olmalıyım."

Şampiyonluk İhtimalleri

Hamilton ve Verstappen İkilisinden Birisi Şampiyon Olacak

Formula 1'de 22 yarışlık sezon bugün nihayete eriyor. Yarışın bitimiyle birlikte Max Verstappen ve Lewis Hamilton ikilisinden biri şampiyonluğunu ilan edecek. Yaış öncesinde her iki pilot da 369,5 puana sahip. Ancak Versteppen, tabiri caizse averajla birinci sırada. Peki bu zorlu mücadelede şampiyonluk ihtimalleri nedir? İşte ihtimaller:
1- Bu iki pilottan yarışı önde bitiren şampiyonluğunu ilan edecek.
2- Her iki pilot da yarışı tamamlayamazsa, Versteppen şampiyon olacak.
3- İkazlar ve ihlaller de yarışın, dolayısıyla şampiyonanın kaderini belirleyebilir. Sportmenliğe aykırı herhangi bir davranış ve yarış kurallarını ihlal etmek, yarışı önde bitirise bile pilotlara pahalıya patlayabilir. Zira FIA Yarış Direktörü Miahael Masi, final yarışı öncesinde, bu duruma riayet etmeleri konusunda  pilotları ve takımları ciddi şekilde uyardı.

Honda'nın Veda Yarışı

Honda'nın Vedası

Bir çok takıma motor sağlayan Honda, Abu Dabi Grand Prix'i ile Formula 1 hikayesini sonlandıracak. Şirketin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda,
"Son dans. Teşekkürler F1, herkese teşekkürler." ifadelerine yer verildi. Şirket, hazırladığı görselde ise şunları söyledi: "Teşekkürler Mecedes, teşekkürler Ferrari, teşekkürler McLaren, teşekkürler Alpine, teşekkürler Aston Martin, teşekkürler Williams, teşekkürler Alfa Romeo, teşekkürler Haas. İlk kez yarıştığımız 1964 yılından beri bizimle rekabet halindeki tüm paydaşlara teşekkür ediyoruz. Birlikte çalıştığımız onlarca pilota ve takıma da teşekkür ediyoruz. İyi dönemler kadar kötü dönemleri de birlikte yaşadığımız, aynı hayelleri paylaştığımız Red Bull Racing ve Scuderia AlphaTauri'ye de teşekkür ediyoruz. Ve son olarak tüm Formula 1 tutkunlarına teşekkür ediyoruz. Şimdi son dans zamanı."