TİVİBU LİNK Galatasaray Fenerbahçe 11 Aralık CANLI MAÇ İZLE

11.12.2021 - 16:37

TİVİBU LİNK Galatasaray Fenerbahçe 11 Aralık CANLI MAÇ İZLE

ING Basketbol Süper Ligi’nde 12’nci hafta, ezeli bir derbi maçına sahne oluyor. Haftanın sonucu merakla beklenen karşılaşmasında Galatasaray Nef, bugün saat 20.15’te Fenerbahçe Beko’yu ağırlıyor. İstanbul derbisini canlı olarak izlemek isteyen basketbol severlerin gerçekleştirdikleri internet aramalarını şu şekilde sıralayabiliriz: Galatasaray Fenerbahçe canlı maç izle, Galatasaray Fenerbahçe maç izle, Fenerbahçe Beko izle, Galatasaray NEF canlı, GS FB maçı izle, Fener maçı izle, Galatasaray maçı izle, TİVİBU canlı yayın, TİVİBU Spor Link, Fenerbahçe şifresiz basketbol, online basketbol izle, bedava maç linki, basketbol canlı yayın, Tivibu şifresiz. En güncel ve doğru canlı yayın bilgilerini haberimizin devamında bulabilirsiniz.

GALATASARAY NEF-FENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Galatasaray NEF-Fenerbahçe Beko Maçına Özel ING Basketbol Süper Ligi Resmi Twitter Hesabının Hazırladığı Maç Görseli

Galatasaray NEF-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray NEF Fenerbahçe Beko İzleme Linki! Basketbol severler bugün ligin en özel rekabetlerinden birine tanıklık etme şansı bulacaklar. ING Basketbol Süper Ligi’nin resmi yayıncılarından biri olan Tivibu 3 kanalı, Galatasaray Fenerbahçe Beko müsabakasını naklen ekranlara getirecek.

Galatasaray NEF-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Takip

Basketbolda heyecanla beklenen müsabakaya Sinan Erdem Spor Salonu ev sahipliği yapıyor. Karşılaşmayı Tivibu üzerinden canlı izleme şansı olmayanlar, istatistik takibi açısından iki takımın kulüp televizyonunu ya da Türkiye Basketbol Federasyonu’nun resmi sitesini değerlendirebilir.

GALATASARAY NEF-FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko Çıkışta

Fenerbahçe Beko'nun Melih Mahmutoğlu Temalı Galatasaray Maçına Özel Maç Görseli

Fenerbahçe Beko, nihayet kendisinden beklenen çıkışı yapmayı başardı. Bu sezon Eurolig özelinde ilk kez üst üste iki maç kazanmayı başaran Fenerbahçe, çift maç öncesinde önemli bir derbiye çıkıyor. Perşembe akşamı Eurolig’in zorlu ekiplerinden biri olan Zenit’i Rusya’da yenen Fenerbahçe Beko, derbiye oldukça moralli geliyor. Özellikle de Çek oyuncu Vesely’nin bu maçta 32 sayı ile kariyer rekoru kırması, takımda apayrı bir mutluluk yarattı. Eurolig için yeniden iddialı duruma gelen sarı lacivertli ekip, ING Basketbol Süper Ligi’nde 11 hafta sonunda tek bir yenilgi aldı. Ligin lideri durumunda olan Fenerbahçe Beko, özellikle taraftarlarının büyük önem verdiği Galatasaray derbisinde bir kez daha gülen taraf olmak istiyor. Bu maç öncesinde Shayok ve Barthel’in sakatlıkları söz konusu.

Galatasaray’ın Serisi İzmir’de Bitti

Göksenin Köksal Temalı Maç Görseli

 

Geçtiğimiz sezon kötü biri performans göstererek taraftarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray basketbol takımı, bu sezon gerekli dersleri almış görünüyor. Aldığı galibiyetlerle kendini ilk 4 sıra içerisine atan Galatasaray NEF, 11 hafta sonunda 7 galibiyet elde etti. Geçtiğimiz hafta İzmir’de Pınar Karşıyaka’ya konuk olan sarı kırmızlı ekip, maça iyi başlamasına rağmen sonunu getiremedi. Özellikle ikinci çeyrekte rakibin rüzgârına karşı koyamayan Galatasaray, müsabakadan 73-67 mağlubiyetle ayrıldı. Trimble, Purcell ve Blackshear, bu sezon takımı taşıyan oyuncular arasında öne çıkıyor.

Geçen Sene İki Maçı da Fenerbahçe Kazandı

Ulanavos Galatasaray Potasına Hücum Ediyor

 

İki takım arasında son dönemde oynanan maçlarda Fenerbahçe Beko’nun bariz biri üstünlüğü söz konusu. Son 10 resmi müsabakada Galatasaray 3, Fenerbahçe Beko ise 7 kez kazandı. 26 Ocak 2017 tarihinde bu iki takım son defa Eurolig’de karşılaşmıştı. Ligde geçen sene oynanan iki maçta ise gülen taraf Fenerbahçe Beko tarafı oldu. Bu salonda oynanan son maç, pandemi nedeniyle seyircisiz şekilde oynatıldı ve deplasman ekibi salondan 73-87 galip ayrıldı. Bu müsabakada Galatasaray taraftarlarının takımlarına yoğun bir destek sunması bekleniyor.

Geçen Sene İki Maçı da Fenerbahçe Kazandı

Galatasaray'ın Fenerbahçe Beko karşısındaki kadrosu şöyle: Dee Bost, Melo Trimbel, Sadık Emir Karaca, Rıdvan Öncel, Eray Aydoğan, Ege Arar, Canberk Kuş, Okben Ulubay, Kerry Blackshear Jr, DeVaughn Akoon-Purcel, David Kravish, Göksenin Köksal
Fenerbahçe Beko'nun Galatasaray NEF karşısına şu kadroyla çıkacak: Metecan Birsen, Şehmus Hazer, İsmet Akpınar, Ekrem Sancaklı, Melih Mahmutoğlu, Tarık Biberovic, Nando De Colo, Pierria Henry, Dyshawn Pierre, Jan Vesely, Devin Booker, Ahmet Düverioğlu