BEIN LİNK Antalyaspor-Trabzonspor 11 Aralık CANLI MAÇ İZLE

11.12.2021 - 15:30

BEIN LİNK Antalyaspor-Trabzonspor 11 Aralık CANLI MAÇ İZLE

Spor Toto Süper Lig’in durdurulamayan lideri Trabzonspor, rakipleriyle arayı her hafta biraz daha açmayı sürdürüyor. Avrupa’da yer almamanın avantajını oldukça iyi bir şekilde kullanan Karadeniz ekibi, ligde adeta puan kaybetmeyi unutmuş durumda. Lider, bugün saat 19.00’da Antalyaspor deplasmanında boy gösterecek. Antalya Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı müsabakayı canlı olarak izlemek için genellikle şu tip aramaların yapıldığı görülüyor: Antalyaspor Trabzonspor maç izle, Antalyaspor Trabzonspor canlı maç izle, Antalya Trabzon izle, şifresiz beIN izle, BEIN link, TS maçı izle, Trabzon canlı yayın, canlı maç izle. Maçla ilgili güncel gelişmeleri ve canlı yayın bilgilerini sizler için derledik.

ANTALYASPOR-TRABZONSPOR CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Antalyaspor Trabzonspor Maç Görseli

Antalyaspor-Trabzonspor Maçı Canlı Yayın Linki

Antalyaspor-Trabzonspor İzleme Linki! Adım adım şampiyonluğa doğru giden ve şimdiden her maçı final havasında oynayan Trabzonspor’un Süper Lig’in 16’ncı haftasındaki Antalyaspor randevusu, ülkemizde sadece beIN Sports HD 1 kanalından yayınlanacak.

Antalyaspor-Trabzonspor Maçı Canlı Takip

Antalyaspor’un, Süper Lig’de henüz hiç yenilgi yüzü görmeyen ve ayrıca 8 haftadır da puan kaybetmeyen Trabzonspor’a çelme takıp takamayacağı merak konusu. Müsabakayı canlı olarak izleme şansı bulamayanlar için yayıncı kuruluşun resmi sitesinde yer alan Maç Merkezi bölümü, iyi bir alternatif olarak görünüyor.

ANTALYASPOR-TRABZONSPOR MAÇI CANLI TAKİP

ANTALYASPOR-TRABZONSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

9 Kişiye Karşı Gol Atamadılar

Antalyaspor Gol Sevinci

Antalyaspor yakın zaman önce radikal bir karar alarak Nuri Şahin’i “futbol sorumlusu” unvanıyla takımın başına getirdi. Bu anlamda Antalyaspor ile 5 senelik uzun bir sözleşmeye imza atan Nuri Şahin, geçtiğimiz hafta kötü bir sınav verdi. 9 kişi kalan Kayserispor’a çok uzun bir süre gol atma becerisi gösteremeyen Antalyaspor, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Son 3 lig maçında 2 yenilgi ve 1 galibiyet alan güney temsilcisi, lideri devirerek sansasyonel bir galibiyete imza atmak istiyorlar.  Müsabaka öncesinde, Antalyaspor takımında Amilton’un kart cezalısı olduğunu hatırlatalım. Ayrıca Ufuk, Wright, Crivelli ve Harun’un da sakatlıklarından ötürü kadroda olmaları beklenmiyor.

Trabzonspor’un Rüya Sezonu

Trabzonspor Açık Ara Lider

Trabzonspor özlediği şampiyonluğa henüz ligin ilk yarısı bitmeden uzanmaya yakın görünüyor. Üç büyükleri de çok ciddi bir puan farkıyla arkasında bırakan lider,  Abdullah Avcı önderliğinde rüya gibi bir sezon geçiriyor. Bordo mavili ekip, 15 hafta sonunda elde ettiği 12 galibiyet ve 3 beraberlik ile fark yaratmayı başardı. Geçtiğimiz hafta iç sahada Adana Demirspor’u ağırladıkları maçta, beklenenin aksine hiç zorlanmadılar ve müsabakayı 2-0 gibi net bir skorla kazandılar.  Toplamda 31 gol atıp 11 gol yiyen başarılı ekip, 8 haftalık galibiyet serisini Antalya deplasmanında da sürdürmek istiyor. Gervinho, Djaniny ve kaleci Erce Kardeşler’in sakat listesinde yer aldıklarını anımsatalım.

Antalya 5 Senedir Trabzonspor’u Yenemiyor

Antalyaspor ve Trabzonspor, Süper Lig özelinde birbirlerine 50 defa rakip oldular. Toplamda 70 kez karşı karşıya gelen bu iki köklü ekibin maçlarında Karadeniz temsilcisinin bariz üstünlüğü dikkat çekiyor. 70 maçın 41 tanesinde Trabzonspor’un, 13 tanesinde ise Antalyaspor’un galibiyeti bulunuyor. Özellikle son 5 senede Antalyaspor, Trabzonspor karşısında deyim yerindeyse kazanmayı unutmuş durumda. Kırmızı beyazlı ekip, Trabzonspor’a karşı son galibiyetini 2016-2017 sezonunda elde etmişti. Geçtiğimiz sezon bu sahada oynanan karşılaşma 1-1 beraberlik ile sonuçlanmıştı.

Antalyaspor Trabzonspor İlk 11

Antalyaspor: Boffin, Naldo, Doğukan, Güray, Mukairu, Kudriashov, Poli, Fredy, Ghacha, Bünyamin, Veysel
Trabzonspor: Uğurcan, Hugo, Edgar, Peres, Dorukhan, Berat, Marek Hamsik, Bakasetas, Nwakaeme, Cornelius, Djaniny