UEFA Avrupa Ligi Kura Çekimi EXXEN ve UEFA TV’de

11.12.2021 - 08:45

UEFA Avrupa Ligi Kura Çekimi EXXEN ve UEFA TV’de

UEFA Avrupa Ligi kura çekimi EXXEN ve UEFA TV’de. 13 Aralık Pazartesi 15.00’ten itibaren kura çekimini EXXEN ve UEFA TV’den takip edebilirsiniz. Kura çekiminin GS TV’den de yayınlanması bekleniyor.

UEFA Avrupa Ligi’nde son 32 turu eşleşmeleri belli oluyor. Galatasaray’ın da muhtemel rakibinin belli olacağı kura çekiminin yayıncıları EXXEN ve UEFA TV oldu. Pazartesi 15.00’ten itibaren kura çekimini takip edebilirsiniz.

1 avrupa ligi 11.12.2021

Galatasaray Son 16 Turuna Yükseldi

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray; Lazio, Marsilya ve Lokomotiv Moskova’nın yer aldığı grubu lider tamamladı. UEFA Avrupa Ligi yeni formatı sayesinde Galatasaray grubu lider bitirdiği için son 32 turu yerine direkt son 16 turuna yükseldi. Bu da Galatasaray’ın bir Avrupa maçı haftasını boş geçmesi anlamına geliyor.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu eşleşmelerinde Şampiyonlar Ligi gruplarını 3’üncü sırada bitiren ekiplerle, Avrupa Ligi’nde grupları ikinci sırada bitiren ekipler karşılaşacak. Bu eşleşmelerden galip gelenlerse Galatasaray’ın da yer aldığı son 16 turuna yükselecek. 

Avrupa Ligi play-off turunda yer alacak ekipler; Rangers, Real Sociedad, Napoli, Olympiakos, Lazio, Braga, Real Betis, Dinamo Zagreb, Barcelona, Borussia Dortmund, Leipzig, Porto, Sevilla, Sheriff, Zenit, Atalanta şeklinde sıralanıyor.

2 galatasaray 11.12.2021

6 Maçı da Çok İyi Oynadık

Avrupa Ligi’nde grubunu lider bitiren Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu. Gruptaki tüm maçları çok iyi oynadıklarını belirten Fatih Terim, şu ifadeleri kullandı:

Lazio, Marsilya, Lokomotiv Moskova gibi takımlar buraların gediklisi. Özellikle Marsilya’nın Fransa ligindeki durumu. Açıkçası, UEFA Avrupa Ligi’nde dışarıda gol yemeyen, hiç mağlup olmayan, 4’üncü torbadan girip, tek kazanan takımız. Açıkçası ben grupta hak ettiğimizi düşünüyorum. Çok iyi maçlar oynadık. 6 maçı da çok iyi oynadık. Hak ettik. Bazı maçları çok daha iyi oynadık. Bazılarını nasıl oynamamız gerekirse öyle oynadık. 12 puanla deplasmanda gol yemeden lider bir takım, güzel bir zamanda doğru bir yerde geldi. Galatasaray camiamıza, taraftarımıza, başkanımıza, yönetimimize böyle bir şey gerekiyordu. Çünkü ligde iyi gitmeyişimiz, belki bununla biraz yüreklerine su serpmiş olabiliriz. Daha da iyi günlerimiz olacak inşallah. Açıkçası seviyoruz buraları. Bu bir gerçek. Buralarda başka oynuyoruz. Buralara yakışıyoruz. Oyuncularımı, tüm arkadaşlarımı kutluyorum