UEFA Konferans Ligi Kura Çekimi FB TV, EXXEN ve UEFA TV’de

11.12.2021 - 08:24

UEFA Konferans Ligi Kura Çekimi FB TV, EXXEN ve UEFA TV’de

UEFA Konferans Ligi kura çekimi FB TV, EXXEN ve UEFA TV’de. 13 Aralık Pazartesi 16.00’daki kura çekimiyle Fenerbahçe’nin rakibi belli olacak.

UEFA Konferans Ligi’nde heyecan son 32 turuyla devam ediyor. Grup aşamasının sona ermesiyle gözler kura çekimine çevrildi. Fenerbahçe’nin de rakibinin belli olacağı UEFA Konferans Ligi kura çekimi, Pazartesi günü 16.00’da FB TV, EXXEN ve UEFA TV’den naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe’nin Muhtemel Rakipleri


UEFA Avrupa Ligi’nde Frankfurt, Olympiakos ve Antwerp ile mücadele eden Fenerbahçe, grubu üçüncü sırada tamamladı. Fenerbahçe’nin grubu üçüncü sırada bitirmesi, yoluna UEFA Konferans Ligi son 32 turuyla devam etmesi anlamına geldi.
Fenerbahçe, son 32 turunda UEFA Konferans Ligi grup aşamasını ikinci bitiren ekiplerden biriyle eşleşecek. Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri şu şekilde sıralanıyor:

Bodo Glimt
Maccabi Tel Aviv
Randers
Paok
Karabağ
Slavia Prag
Vitesse veya Tottenham
Partizan

1 Fenerbahçe 11.12.2021

Önümüzdeki Sene Avrupa’da Daha İyi Olacağız

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, önümüzdeki sezon Avrupa’da çok daha iyi olacaklarını belirtti. Ufak şeylerin grupta dengeleri değiştirdiğini dile getiren tecrübeli çalıştırıcı şu ifadeleri kullandı:

Bu grupta detaylar belirleyici oldu. Bir şeyleri bahane olarak göstermek istemiyorum ama Frankfurt ve Antwerp maçlarında kaçan penaltılar, Olympiakos maçında son dakikada yediğimiz gol belirleyici oldular. Bu yıl bizim için biraz tecrübe oldu ki seneye Avrupa’da daha tecrübeli olabilelim. Bizim için her zaman bir sonraki maç önemli. Ligdeki durumumuzu toparlamak istiyoruz. Konferans Ligi'ne gelince de o turnuvada da elimizden geleni yapacağız. O turnuvada da çok güçlü takımlar var. Ligde de en iyi şekilde durumumuzu gösterip, puan farkını kapatmak istiyoruz.

2 vitor perreira 11.12.2021

Fenerbahçe Play Off Maçları Ne Zaman?

UEFA Konferans Ligi’nde son 32 turu maçları 17-24 Şubat tarihlerinde eleme usulüyle oynanacak. Bu eşleşmelerden galip gelen ekipler, UEFA Konferans Ligi grup aşamasını lider bitiren ekiplerle son 16 turunda karşılaşacak. Fenerbahçe de 17-24 Şubat tarihlerinde oynayacağı maçlardan galip ayrılırsa Mart ayındaki UEFA Konferans Ligi son 16 turunda yer alacak.