Tivibu Spor 4-5 Aralık Tarihlerinde Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

30.11.2021 - 14:56

Tivibu Spor 4-5 Aralık Tarihlerinde Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

Tivibu Spor 4-5 Aralık tarihlerinde yayınlayacağı şifresiz maçları açıkladı. Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden 2 maç, Belçika Pro League’den 1 maç ve Valencia Maratonu şifresiz yayınla Tivibu Spor’da olacak.

Yayıncısı olduğu organizasyonların bazılarını şifresiz yayınla sporseverlere ulaştıran Tivibu Spor, 4-5 Aralık tarihlerinde yayınlayacağı şifresiz maçları açıkladı. Her hafta birçok spor organizasyonunu ekranlara getiren Tivibu Spor’un 4-5 Aralık’ta yayınlayacağı şifresiz maçlar şu şekilde:

4 Aralık Cumartesi

13.30 Galatasaray-Nesibe Aydın
16.30 Fenerbahçe Safiport-Antalya 07 Basket

5 Aralık Pazar

10.15 Valencia Maratonu
15.30 Beerschot-Antwerp


1.tivibu spor.30.11.2021.jpg

Kadınlar Basketbol Süper Ligi 7’nci Haftasında İki Maç Tivibu Spor’da

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde her hafta iki mücadeleyi ekranlara getiren Tivibu Spor haftanın programını açıkladı. 

Tivibu Spor’da Cumartesi 13.30’da Galatasaray-Nesibe Aydın mücadelesi şifresiz yayınlanacak. Sezona beklentilerin gerisinde başlayan Galatasaray ile namağlup Nesibe Aydın arasındaki mücadeleyi, Tivibu Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

İkinci karşılaşma ise Cumartesi 16.30’da Fenerbahçe Safiport ile Antalya 07 Basket arasında oynanacak. Lige 6’da 6 ile başlayan Fenerbahçe Safiport ile bu sezon hedefi play-off şeklinde belirleyen Antalya 07 Basket arasındaki bu mücadele, şifresiz yayınla Tivibu Spor ekranlarında olacak.

2.kadınlar basketbol süper ligi.30.11.2021

Valencia Maratonu Şifresiz Yayınla Tivibu Spor’da

İspanya’nın Valencia kentinde koşulacak Valencia Maratonu’nun adresi Tivibu Spor oldu. Pazar günü 10.15’ten itibaren şifresiz yayınla yarışı Tivibu Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Kaan Kigen Özbilen’in de yarışacağı Valencia Maratonu’nda birbirinden önemli atletler boy gösterecek.  Birhanu Legese, Kinde Atanaw ve Lelisa Desisa gibi isimler 1981 yılından bu yana düzenlenen Valencia Maratonu’nda liderlik için koşacak.  Valencia Maratonu Tivibu Spor’un yanı sıra Sports TV ve beIN Sports 4 kanallarından da yayınlanacak.


3.valencia maratonu.30.11.2021

Kapanış Belçika Pro League’den

Tivibu Spor’un şifresiz yayın maratonu, Belçika Pro League ile sona eriyor. Pazar 15.30’daki Beerschot-Antwerp karşılaşması, Tivibu Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşuyor.

Ligin dibinde yer alan Beerschot ile bu sezon ligde beklentileri fazlasıyla aşan ve ikinci sıraya kadar yükselen Antwerp arasındaki bu derbi mücadelesini, Tivibu Spor’un yanı sıra Tivibu Spor Youtube kanalından da takip edebilirsiniz. 

4.antwerp.30.11.2021