Onur Tuğrul Haber Global’den Ayrıldı

30.11.2021 - 20:46

Onur Tuğrul Haber Global’den Ayrıldı

Onur Tuğrul Haber Global’den ayrıldı. Haber Global’de spor müdürlüğü görevini üstlenen Onur Tuğrul, yeni adresini açıklamadı. 

Haber Global ekranlarında geçtiğimiz yıl Serdar Ali Çelikler, Candaş Tolga Işık ve Uğur Karakullukçu ile birlikte hazırladıkları Kontra programıyla dikkat çeken Onur Tuğrul, kanaldan ayrıldığını açıkladı. Kanalda yaklaşık 4 yıldır spor müdürlüğü yapan Tuğrul, yeni adresini ise henüz kamuoyuyla paylaşmadı. Önümüzdeki günlerde Onur Tuğrul’un yeni adresini açıklaması bekleniyor.

Kısa Sürede Yeni Heyecanla Görüşmek Üzere

Onur Tuğrul, Haber Global ekranlarından ayrıldığını Twitter hesabından açıkladı. Kısa sürede yeni adresini açıklayacağını da belirten Tuğrul, şu ifadeleri kullandı:

Haber Global’de 4’üncü yılını yürüttüğüm Spor Müdürü görevimden bugün itibarıyla ayrıldım. Bu yolda bana destek veren yöneticilerime, tüm çalışma arkadaşlarıma ve pek tabii izleyicilerimize çok teşekkür ederim. Kısa sürede yeni heyecanla görüşmek üzere.


Çalışma Arkadaşlarından Teşekkür

Onur Tuğrul’un yaptığı paylaşıma çalışma arkadaşları birçok yanıt verdi. Geçtiğimiz sezon Kontra programında yer alan Uğur Karakullukçu: “Hayırlı olsun müdür, güzel bir iş yürüttün, fark yarattın. Ben kendi adıma teşekkür ederim” ifadesini kullandı.
Bir dönem Haber Global’de çalışan Yağız Sabuncuoğlu da Onur Tuğrul’a iyi dileklerini ileten isimler arasındaydı.

Haber Global çatısı altında çok güzel günler geçirdik. Yolun, bahtın, yeni kariyerin hayırlı olsun abi şimdiden.


Onur Tuğrul Kimdir?

Futbolseverlerin NTV Spor ekranlarından tanıdığı Onur Tuğrul, 1987 yılında İstanbul Pendik’te doğdu. 

Onur Tuğrul, Maltepe Anadolu Lisesi ardından İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Televizyonculuk alanında ilerlemek isteyen Tuğrul, NTV Spor ile spor basınına merhaba dedi. NTV Spor’da Fenerbahçe muhabirliği yapan Onur Tuğrul, kanalın kapanması sonrasında Haber Global’e transfer oldu. Haber Global’de spor müdürlüğü görevini üstlenen Onur Tuğrul, yaklaşık 4 yıl bu kanalda görev yaptı. Özellikle 2020/21 sezonunda Serdar Ali Çelikler, Uğur Karakullukçu ve Candaş Tolga Işık ile imza attıkları Kontra programıyla dikkat çeken Onur Tuğrul, Haber Global’e geçtiğimiz saatlerde veda etti. Onur Tuğrul’un yeni adresinin neresi olacağı ise henüz açıklanmadı.