2021/22 Premier Lig 14’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

30.11.2021 - 14:23

2021/22 Premier Lig 14’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Premier Lig 14’üncü haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Çarşamba 23.15’teki Aston Villa-Manchester City karşılaşması, şifresiz yayınla A Spor ekranlarında futbolseverlerle buluşuyor.

Premier Lig’de her hafta bir mücadeleyi ekranlara taşıyan A Spor, genellikle hafta içi seansını boş geçiyordu. Premier Lig 14’üncü maç gününün hafta içi oynanacak olması, yine şifresiz yayının olmayacağını düşündürttü. A Spor ise yayın akışında Aston Villa-Manchester City karşılaşmasına yer verdi.

Haftanın kritik karşılaşmalarından Aston Villa-Manchester City mücadelesi, Çarşamba 23.15’te A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.


1.Steven Gerrard,30.11.2021.jpg

Steven Gerrard 2’de 2 ile Başladı

Aston Villa kariyerine Brighton karşılaşmasıyla başlayan Steven Gerrard, ilk maçından 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Geçtiğimiz hafta ise Aston Villa, Crystal Palace’a konuk oldu.

Karşılaşmanın hemen başında Targett ile öne geçen Aston Villa, son dakikalarda McGinn’in attığı golle farkı 2’ye çıkardı. Skoru tayin eden gol ise Guehi’den geldi. Brighton sonrası Crystal Palace’ı da mağlup eden Aston Villa, Manchester City önünde de galip gelerek seriyi üç maça çıkarmak istiyor. 


2.aston villa.30.11.2021.jpg

Manchester City 5 Maçtır Kazanıyor

Ekim ayının sonlarında Crystal Palace karşısında mağlubiyet yaşayan Manchester City, ardından oynadığı 5 maçı da kazandı. Ligde 3, Şampiyonlar Ligi’nde 2 maç kazanan Manchester City, geçtiğimiz hafta West Ham’ı konuk etti.

Olumsuz hava koşulları eşliğinde oynanan mücadeleyi 2-1 kazanan Manchester City, Chelsea ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi. 29 puanı bulunan Manchester City, galibiyet serisini Aston Villa önünde sürdürmek istiyor.


3.manchester city.30.11.2021.jpg

Son 5 Maç Manchester City’nin

Aston Villa ile Manchester City arasında oynanan maçlarda deplasman ekibinin üstünlüğü dikkat çekiyor.  Son 5 maçı da kazanan Manchester City, bu mücadelelerde rakip ağlara 17 gol bıraktı. Aston Villa, Manchester City önündeki son galibiyetini 2013 yılında elde etti.

Steven Gerrard yönetiminde yükselişe geçen Aston Villa ile Premier Lig’de son 3 maçını kazanan Manchester City arasındaki bu keyifli müsabaka, yarın 23.15’te A Spor’dan naklen yayınlanacak.