Göztepe-Fenerbahçe 29 Kasım BEIN CANLI MAÇ İZLE

29.11.2021 - 16:06

Göztepe-Fenerbahçe 29 Kasım BEIN CANLI MAÇ İZLE

Galatasaray deplasmanında kazanarak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağı atmayı başaran Fenerbahçe, çıkışını İzmir deplasmanında sürdürmek istiyor. Fenerbahçe’nin Göztepe deplasmanında oynayacağı maç, bugün saat 20.00’da başlayacak. Müsabakayı canlı olarak izlemek isteyen futbol severler internette genel olarak; Göztepe Fenerbahçe canlı maç izle, Göztepe Fenerbahçe maç izle, Fenerbahçe şifresiz izle, FB maçı izle, Bein Sports 1 izle, şifresiz maç izle, bedava maç yayınları, ücretsiz maç linkleri, Göztepe Fener maçı, Fener maçı canlı gibi aramalara yöneliyor. Maça dair canlı yayın detaylarını içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

GÖZTEPE-FENERBAHÇE CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe Göztepe Maçı Bein Sports 1'den Yayınlanacak

Göztepe-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki

Göztepe Fenerbahçe İzleme Linki! Fenerbahçe’nin zorlu Göztepe deplasmanı, Gürsel Aksel Stadyumu ev sahipliği yapacak. Karşılaşma, Spor Toto Süper Ligi’nin uzun zamandır resmi yayıncısı olan beIN Sports HD 1 kanalında olacak.  

Göztepe-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Ligin 14’üncü haftasında, kapanış maçı olarak dikkat çeken Göztepe Fenerbahçe müsabakasında hakem Mete Kalkavan düdük çalacak. Liderlik mücadelesinin içinde olmak isteyen sarı lacivertli ekibin Göztepe deplasmanındaki performansını canlı izleyemeyecek olan futbol tutkunları, canlı istatistik takibi için kulüp televizyonunda yer alan “Maç Havası” programını değerlendirebilir.

GÖZETEPE FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

GÖZTEPE-FENERBAHÇE MAÇI FB TV İZLE

Fenerbahçe Derbi ile Moral Buldu

Fenerbahçeli Futbolcuların Galatasaray Galibiyeti Sonrası Yaşadığı Sevinç

Geçtiğimiz hafta, adeta tüm Türkiye’nin odaklandığı derbi maçında son dakikada gelen golle galibiyet sevinci yaşayan Fenerbahçe, bu maçı daha da anlamlı kılmak adına seri galibiyetler almak istiyor. Ligin en zor deplasmanlarından birinden 3 puan çıkarmaya çalışacak olan sarı lacivertli ekip, hafta arasında UEFA Avrupa Ligi’nde Olympiakos’a 1-0 yenilmekten kurtulamadı. Beşiktaş ve Galatasaray’ın aynı anda puan kaybetmesi ile beraber üst sıralarda avantaj elde etmek isteyen Fenerbahçe, lider Trabzonspor’un maç eksiğiyle 13 puan gerisine düşmüş durumda. Fenerbahçe geçtiğimiz sezon bu sahada oynanan karşılaşmadan 3-2 galip gelmeyi başarmıştı.

Göztepe Krizden Çıkamıyor

Göztepe Fenerbahçe Maçı Gürsel Aksel Stadyumu'nda

Normal koşullarda iç sahada en etkili takımlardan biri olarak bilinen Göztepe, bu sene tam tersi bir görüntü sergiliyor. Şu anda en kötü iç saha performanslarından birine imza atan İzmir ekibi, küme düşme hattından da bir türlü çıkamıyor. Aldığı 2 galibiyet ve 3 beraberlik ile beraber 10 puan toplayan sarı kırmızlılar, 18’inci basamakta yer alıyor. Göztepe, geçen hafta Kayserispor deplasmanından 1 puan çıkartarak teselli bulmuştu. Özellikle hücum hattında çok zorlanan Ege temsilcisi, Gürsel Aksel Stadyumu’ndaki son 4 lig maçında da kaybetti.

Mesut Kadroya Tekrar Dahil Edildi

Mesut Özil, İrfan Cank Kahveci ve Berke Özer, Göztepe Kafilesinde

Derbi maçının yıldızlarından biri olan Mesut Özil, Fenerbahçe’ye geldiğinden bu yana en etkileyici performanslarından birine imza atmıştı. Oldukça yoğun bir atmosferde oynanan derbi maçından hemen sonra Mesut Özil, sakatlığı nedeniyle Olympiakos deplasmanında riske edilmemişti. Görece daha iyi durumda olan yıldız oyuncu, İzmir deplasmanına götürülen isimler arasında bulunuyor. Öte yandan Valencia ve Altay’ın sakatlıkları hala sürüyor. Derbide cezalı duruma düşen Mert Hakan ve Tisserand da bu maçın kadrosunda yer almıyor. Ev sahibi Göztepe’de ise Boşnak oyuncu Mihojevic sakat durumda. Genç orta saha oyuncusu Yalçın Kayan’ın da kart cezalısı olduğunu söylemeliyiz.

Göztepe Fenerbahçe Maçı İlk 11'ler Belli Oldu

Göztepe'nin Fenerbahçe'yi misafir edeceği haftanın kapanış maçında ilk 11'ler belli oldu. Buna göre takımlar sahaya şu kadrolarla çıkacak:
Göztepe: İrfan Can, Murat, Dino, Atınç, Atakan, Berkan, Obinna, Soner, Tijanic, Halil, Adis Adovic
Fenerbahçe: Berke, Kim Min Jae, Serdar Aziz, Novak, Ferdi, Crespo, Zajc, Meyer, İrfan Can, Mesut Özil, Serdar Dursun