CANLI MAÇ İZLE Malatyaspor-Galatasaray 28 Kasım

28.11.2021 - 14:53

CANLI MAÇ İZLE Malatyaspor-Galatasaray 28 Kasım

Son haftalarda pek de iç açıcı sonuçlar elde edemeyen Yeni Malatyaspor ve Galatasaray, bugün saat 19.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. İki renktaşın mücadelesini hakem Atilla Karaoğlan yönetiyor. Galatasaray’ın bu zorlu sınavını canlı olarak izlemek isteyen futbol severler, maç saatine doğru şu tip aramalara yöneliyor: Malatyaspor Galatasaray canlı maç izle, Malatyaspor Galatasaray maç izle, Galatasaray şifresiz, Galatasaray maçı izle, Bein Sports 1 izle, GS maçı canlı, BEIN kesintisiz izle, BEIN LİNK, GS maçı link. Takımlarla alakalı güncel gelişmeleri ve canlı yayın detaylarını içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

YENİ MALATYASPOR-GALATASARAY CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Malatyaspor Galatasaray Maç Görseli Fatih Terim Temalı

Yeni Malatyaspor-Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki

Yeni Malatyaspor Galatasaray İzleme Linki! Spor Toto Süper Lig’in 14’üncü haftasında Malatya şehri, oldukça zorlu bir müsabakaya ev sahipliği yapıyor. Yeni Malatyaspor Galatasaray karşılaşmasını canlı olarak izlemek isteyenler, beIN Sports HD 1 kanalının yer aldığı Digiturk platformuna üye olmak durumundadır. Ayrıca internetten online maç yayınını yasal olarak üstlenen Bein Connect platformuna üye olanlar da aynı şekilde maçı canlı olarak izleyebilir.

Yeni Malatyaspor-Galatasaray Maçı Canlı Takip

Yeni Malatyaspor ve Galatasaray arasındaki müsabakayı izleme olanağı elde edemeyecek olan futbol tutkunları, canlı maç istatistikleri ya da maç anlatımları için Galatasaray kulüp televizyonunu ya da yayıncı kuruluşun web sitesini değerlendirebilir.

YENİ MALATYASPOR GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

Galatasaray Teselliyi Avrupa’da Buldu

Geçtiğimiz hafta tüm dünyada ses getiren derbi maçında Fenerbahçe’ye son dakikalarda gelen golle kaybeden Galatasaray, lider Trabzonspor’dan iyice uzaklaşmaya başladı. Şu an gelinen noktada sarı kırmızlı ekip ile lider arasında 12 puanlık bir fark oluştu. Fenerbahçe maçıyla beraber moralleri bozulan Galatasaray, teselliyi hafta arasında UEFA Avrupa Ligi’nde buldu. Etkileyici bir hücum performansı sergilediği maçta Galatasaray, Marsilya’yı 4 golle devirdi. Bu neticeyle beraber Galatasaray gruptan çıkmayı garantilemiş oldu. Sarı kırmızılılar son 4 resmi maçında da kalesinde gole engel olamadı. Fatih Terim’in öğrencileri, zorlu Malatya deplasmanında kazanarak yeni bir seriye başlamak istiyor.

Diagne mi? Halil mi? Mohammed mi?

Diagne Marsilya Karşısında

Malatyaspor karşısında Fatih Terim'in forvet tercihi merakla bekleniyor. Tecrübeli çalıştırıcı, sezon başından beri forvet hattında Halil Dervişoğlu'nu ilk tercih olarak düşünüyor. Ancak geçtiğimiz haftaki derbide ve hafta içi oynanan Marsilya maçında Senegalli santrafor Diagne'nin performansı gözlerden kaçmıyor. Halil Dervişoğlu, Diagne ve Mostapha Mohammed gibi üç etkili forvete sahip olan Galatasaray'ın pozisyon sonlandırma konusunda yaşadığı sıkıntı, büyük bir ironi olarak karşımızda duruyor. Bakalım Fatih Terim'in bu maç özelinde yapacağı forvet tercihi, sarı kırmızılıların bu sıkıntısına çare olacak mı?

Yeni Malatyaspor 3 Haftadır Kayıp

Malatyaspor'un Galatasaray Maçına Özel Hazırladığı Maç Görseli

Ligin istikrarsız ekiplerinden biri olarak dikkat çeken Yeni Malatyaspor, 13 hafta sonunda yalnızca 4 galibiyet elde edebildi. Yeni Malatyaspor son 3 haftada alınan yenilgilerle beraber kendini bir anda küme düşme potasının içinde buldu. Marius Sumudica’nın gelişi ile beraber önemli bir çıkış yakalayan sarı kırmızılı ekip, son hafta oynanan Giresunspor maçında etkisiz göründü ve müsabakayı 1-0 kaybetti. Yenildikleri son 3 maçta rakip kalede sadece tek bir gol bulabildikler. Yeni Malatyaspor ile alakalı en ilginç notlardan biri ise şu ana dek ligde beraberliği bulunmayan tek ekip olması. Şiddetle puan ya da puanlara ihtiyacı olan Yeni Malatyaspor’un bu hafta bu kötü seriye engel olup olamayacağı merak konusu.

Maçın Hakemi Atilla Karaoğlan

Malatyaspor Galatasaray Maçının Hakemi Atilla Karaoğlan'ın TFF'ye Verdiği Röportajdan Bir Görüntü

Malatyaspor ile Galatasaray arasındaki mücadeleyi, Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını ise Samet Çavuş ve Osman Gökhan Bilir yapacak. VAR odasında ise Ümit Öztürk ile Tarık Ongun ikilisi oturacak.

Bu arada Galatasaray tarafında uzun zamandır sakatlık problemleri devam eden Sacha Boey ve Arda Turan’ın bu hafta da oynaması beklenmiyor. Öte yandan derbide kırmızı kart gören Fatih Terim, bu maçta cezalı durumda. Ev sahibi Yeni Malatyaspor tarafında ise Rayana Abid, Benjamin Tetteh, Mustafa Eskihellaç ile Buğra Çağıran, sakatlık problemlerinden dolayı kadroda yer alamayacak.

Malatyaspor Galatasaray İlk 11'ler Açıklandı

Yeni Malatyaspor'un Galatasaray'ı konuk edeceği müsabakanın ilk 11'leri açıklandı. Her iki takımın da sosyal medyadan duyurduğuna göre ekipler sahaya şu 11'ler ile çıkacak:
Yeni Malatyaspor: Ertaç, Haddadi, Adem Büyük, Ndong, Wallace, Mallan, Semih, Sadık, Mounir, Karim Hafez, Jospin
Galatasaray: Muslera, Yedlin, Taylan, Babel, Van Aanholt, Nelsson, Marcao, Berkan, Barış, Emre, Diagne