CANLI MAÇ İZLE Karagümrük-Trabzonspor 28 Kasım BEIN MAÇ LİNKİ

28.11.2021 - 11:51

CANLI MAÇ İZLE Karagümrük-Trabzonspor 28 Kasım BEIN MAÇ LİNKİ

Spor Toto Süper Lig’de bu hafta sonucu merakla beklenen karşılaşmalardan bir tanesi de Fatih Karagümrük ve Trabzonspor maçı. Bu sene şampiyonluğa odaklanmış olan Karadeniz temsilcisi, İstanbul deplasmanında hata yapmak istemiyor. Bugün saat 16.00’da Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmayı izlemek adına futbol severler genel olarak; Karagümrük Trabzonspor canlı maç izle, Karagümrük Trabzon maç izle, Trabzon maçı canlı yayın, Karagümrük TS maç linki, Trabzonspor şifresiz, Bein Sports online izle, şifresiz maç izle, bedava maç yayınları, ücretsiz maç linkleri, Karagümrük Trabzonspor şifresiz izle gibi aramalar gerçekleştiriyor. Her iki takımla alakalı güncel gelişmeleri ve canlı yayın detaylarını içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

FATİH KARAGÜMRÜK-TRABZONSPOR CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Trabzonspor Fatih Karagümrük Maç Görseli

Fatih Karagümrük-Trabzonspor Maçı Canlı Yayın Linki

Fatih Karagümrük Trabzonspor İzleme Linki! Lider Trabzonspor’un bu hafta nasıl bir performans göstereceği daha şimdiden büyük bir merakla bekleniyor. Trabzonspor’un lider olmasından dolayı diğer takım taraftarlarının da maça ilgi göstermesi bekleniyor. Fatih Karagümrük Trabzonspor karşılaşması, ligin resmi yayıncısı olan beIN Sports HD 1 kanalından yayınlanacak.

Fatih Karagümrük-Trabzonspor Maçı Canlı Takip

Fatih Karagümrük ve Trabzonspor arasında oynanacak olan zorlu müsabakayı Bein Sports HD 1 kanalından izleme fırsatı bulamayanlar, en azından istatistikler ve canlı maç anlatımı için çeşitli alternatiflere yöneliyor. Müsabakayı canlı olarak takip etmek adına yayıncı kuruluşun resmi sitesinde yer alan “Maç Merkezi” bölümünü değerlendirebilirsiniz.

FATİH KARAGÜMRÜK TRABZONSPOR MAÇI CANLI TAKİP

Trabzonspor Durdurulamıyor

Trabzonspor Son Maçında Gaziantep'i 3-0 Yendi

Lider Trabzonspor’un muhteşem yükselişi sürüyor. Fenerbahçe maçı ile liderliği eline alan ve sonrasında oynadığı hiçbir lig maçında puan kaybetmeyen Trabzonspor, tarihinin en başarılı sezon başlangıçlarından birine imza atıyor. Takım olarak müthiş bir uyum yakalayan Karadeniz temsilcisi, Fatih Karagümrük deplasmanına gelmeden önce en yakın rakibi Hatayspor’a 7 puan fark atmış durumda. Abdullah Avcı’nın öğrencileri 13 hafta sonunda 10 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Son hafta kendi sahasında Gaziantep FK’yi 3-0 gibi net bir skorla geçen bordo mavili ekipte moralle son derece yüksek.

Fatih Karagümrük Gol Yollarında Zorlanmıyor

Karagümrük'ün Trabzonspor Maçı İçin Hazırladığı Görsel

Fatih Karagümrük şu ana dek hücum potansiyeli ile ön plana çıkmayı başardı. Ligin en golcü 4 takımı içinde yer alan İstanbul ekibi, 13 haftada 21 defa rakip ağları havalandırdı. Özellikle büyük takımlara karşı iç sahada oldukça etkili futbol oynayan Fatih Karagümrük, çıktığı son 6 Süper Lig maçında da en az 1 gol atmayı başardı. Francesco Farioli’nin öğrencileri geçtiğimiz hafta bir başka İstanbul ekibi olan Kasımpaşa’yı deplasmanda 3-1 ile geçti. Ligin dikkat çeken takımlarından biri olarak öne çıkan Fatih Karagümrük’ün 13 hafta sonunda 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldığını görüyoruz.

Maç Öncesi Sakat ve Cezalıların Durumu

İstanbul’da karşı karşıya gelecek iki takımda maç öncesinde önemli eksikler göze çarpıyor.  Deplasman ekibinde Erce Kardeşler kart cezalısı. Gervinho’nun ise sakatlığı devam ediyor. Ev sahibi Fatih Karagümrük’te ise Vegar Hedenstad, Lucas Biglia ile Ervin Zukanovic aynı anda kart cezalısı durumuna. Öte yandan takımın Kerim Frei ile İtalyan futbolcu Fabio Baroni sakat olduğu için kadroda yer alamayacak.

Karagümrük Trabzonspor İlk 11'ler

Lider Trabzonspor'un Karagümrük ile karşılaşacağı müsabakanın ilk 11'leri açıklandı. Takımlar maça şu kadrolarla başlayacak:
Fatih Karagümrük: Viviano, Serhat Ahmetoğlu, Luckassen, Balkovec, Caner Erkin, Adnan Uğur, Bertolacci, Ahmed Musa, Jimmy Durmaz, Karamoh, Pesic
Trabzonspor: Uğurcan, Dorukhan, Edgar, Vitor Hugo, Trondsen, Siopis, Marek Hamsik, A. Ömür, Nwakaeme, Djaniny, Cornelius