2021/22 Euroleague 13’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

29.11.2021 - 11:53

2021/22 Euroleague 13’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague 13’üncü haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 2 Aralık Perşembe 20.45’teki Fenerbahçe Beko-Monaco karşılaşması, şifresiz yayınla beIN Sports Haber ekranlarında olacak.

beIN Sports, Euroleague şifresiz yayınlarına bir hafta aradan sonra devam ediyor. Geçtiğimiz hafta şifresiz maç yayınlamayan kanal, bu hafta Euroleague maçları arasından Fenerbahçe Beko-Monaco karşılaşmasını şifresiz yayın için seçti. Perşembe günü 20.45’teki mücadele, beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarından basketbolseverlerle buluşuyor.

1.fbbeko29.11.2021.jpg

Fenerbahçe Beko Geri Dönüşü Gerçekleştirebilecek mi?

Sezonun başında yakın geçen karşılaşmaları kaybeden ama en azından savunmada umut veren Fenerbahçe Beko, tam anlamıyla dibe vurdu. Bir türlü istenilen sonuçları alamayan Sarı Lacivertliler, geçtiğimiz hafta Anadolu Efes’i konuk etti.
Son çeyreğe kadar iyi oynayan Fenerbahçe Beko, mücadelenin son bölümünde amiyane tabirle kontak kapattı. Parkeden 89-84’lük mağlubiyetle ayrılan Fenerbahçe Beko’da hedef Monaco karşısında galip gelmek. Son 4 Euroleague maçını kaybeden Fenerbahçe Beko, ligde 3 galibiyetle 16’ncı sırada yer alıyor.

2.monaco basket 29.11.2021.webp

Monaco’dan Talihsiz Kayıp

Sönük geçen Euroleague sezonunda aldığı iyi sonuçlarla dikkat çeken Monaco, geçtiğimiz hafta Fransa derbisinde Asvel’i konuk etti. Son saniyeye 2 sayı farkla önde giren Monaco, William Howard’ın mucize basketiyle karşılaşmayı kaybetti. 
Asvel karşısında alınan mağlubiyet sonrasında üst üste üçüncü Euroleague maçını kaybeden Monaco, Fenerbahçe Beko karşısında kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyor. Öte yandan Monaco’nun deplasman karnesi oldukça başarısız. Bu sezon Euroleague’de 6 deplasman maçının sadece 1’ini kazanan Monaco, Fransa Ligi’nde ise deplasmanlarda sadece 2 kez kazanabildi.


İki Ekip Arasındaki İlk Resmi Maç

Fenerbahçe Beko ile Monaco daha önce karşı karşıya gelmedi. Geçtiğimiz sezon Eurocup’ı kazanarak Euroleague’de oynamaya hak kazanan Monaco ile yıllardır Euroleague’de ülkemizi temsil eden Fenerbahçe Beko arasındaki bu mücadele, iki ekibin birbirleriyle oynadıkları ilk karşılaşma olacak.

Kazanmaktan başka şansı kalmayan Fenerbahçe Beko ile üst üste aldığı mağlubiyetlerle play-off potasından çıkan Monaco arasındaki bu keyifli mücadele, Perşembe 20.45’te şifresiz yayınla beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanalında.