Ali Emre Dedeoğlu NTV’ye Transfer Oldu

27.11.2021 - 20:21

Ali Emre Dedeoğlu NTV’ye Transfer Oldu

Başarılı spikerlerden Ali Emre Dedeoğlu NTV’ye transfer oldu. beIN Sports’tan geçtiğimiz günlerde ayrılan Ali Emre Dedeoğlu, bundan böyle NTV ekranlarında sporseverlerin karşısına çıkacak.

Yaklaşık 10 yıldır Lig TV/beIN Sports ekranlarında sporseverlerin karşısına çıkan Ali Emre Dedeoğlu, NTV’ye transfer olduğunu açıkladı. Ali Emre Dedeoğlu, bundan böyle NTV’de ve NTV Spor Youtube kanalında yer alacak.

beIN Sports’tan Kendi İsteğimle Ayrıldım

Ali Emre Dedeoğlu, yaklaşık 1 hafta önce beIN Sports ekranlarına veda etti. Kendi isteğiyle beIN Sports’tan ayrıldığını açıklayan Ali Emre Dedeoğlu, şu ifadeleri kullandı:

Ve veda zamanı. 10 yıldır çalıştığım Digiturk/Lig TV ardından beIN Sports'tan kendi isteğimle ayrıldım. Sayısız program, maç...vs Güzel bir deneyimdi tüm çalışma arkadaşlarıma ve eleştirileriyle katkı veren seyircilerimize teşekkür ederim. Tekrar görüşmek dileğiyle.


NTV Transferini Twitter’dan Duyurdu
Ali Emre Dedeoğlu, geçtiğimiz saatlerde ise NTV’ye transfer olduğunu açıkladı. Twitter hesabından açıklama yapan Dedeoğlu, şu ifadeleri kullandı:

18 yıl önce bir kapıyı çalmıştım acaba bir şans gelir mi diye nasip bugüneymiş yeni heyecan (göstermemeye çalışan bir yüz ifadesi)

beIN Sports’ta Ayrılıklar Devam Ediyor

Sezon başında başarılı spiker ve yorumcu kadrosuna sahip beIN Sports’ta ayrılıklara bir yenisi eklendi. Geçtiğimiz aylarda Erdem Bitik ve Doruk Keskin beIN Sports’tan ayrılmıştı. Erdem Bitik A Spor, Doruk Keskin ise S Sport’a transfer olmuştu. Ali Emre Dedeoğlu da NTV’ye transferiyle son aylarda beIN Sports’tan ayrılan bir diğer isim oldu.

bein sports 27.11.2021.jpg  

Ali Emre Dedeoğlu Kimdir?

Digiturk’e 2011 yılında katılan Ali Emre Dedeoğlu, basketbol anlatımlarıyla dikkat çekmeyi başardı. Son dönemde Euroleague maçlarının anlatımıyla fark yaratan Dedeoğlu, futbol karşılaşmalarında da görev aldı. beIN Sports’a 19 Kasım 2021 tarihinde veda eden Ali Emre Dedeoğlu, yeni adresini NTV şeklinde açıkladı. NTV’de stüdyo programlarında ve maç anlatımlarında görev alması beklenen Ali Emre Dedeoğlu’nun NTV Spor Youtube kanalında da yer alacağı tahmin ediliyor.