Cihan Eldem S Sport’tan Ayrıldığını Açıkladı

27.11.2021 - 20:02

Cihan Eldem S Sport’tan Ayrıldığını Açıkladı

Yaklaşık 3 yıldır Saran Group bünyesinde görev yapan Cihan Eldem S Sport’tan ayrıldığını açıkladı. Başarılı spiker, yeni adresi hakkındaysa bilgi vermedi.

S Sport ve S Sport Plus platformunda birçok mücadelenin anlatım pozisyonunda yer alan Cihan Eldem, kanaldan ayrıldığını açıkladı. Geçmişte Tivibu Spor ekranlarında Şampiyonlar Ligi maçlarını da anlatan Eldem, yeni adresi hakkında bilgi vermedi. 

S Sport ve S Sport Plus Maceram Sona Erdi

Cihan Eldem, Twitter hesabından S Sport ve S Sport Plus macerasının sona erdiğini açıkladı. Uzun süredir S Sport’ta Eurocup ve zaman zaman da NBA maçlarını anlatan Eldem’in konuyla ilgili yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Vedalar her zaman zor olmuştur benim için…
Yabancısı olmadığım bir bünyede, yaklaşık 3 yıl süren S Sport ve S Sport Plus maceram bugün sona erdi.
Bilmeden kırdıklarım varsa affola…
Her şey için teşekkürler! 
Hakkınızı helal edin, hoşçakalın

Cihan Eldem Kimdir?

cihan eldem 27.11.2021

Yaklaşık 3 yıldır S Sport ve S Sport Plus’ta görev yapan Cihan Eldem, 2007 yılında D Spor kanalında spikerliğe adım attı. Kanalda 2010 yılına kadar çalışan Eldem, ardından Sports TV’ye transfer oldu. Burada birçok mücadelenin anlatım pozisyonunda yer alan Eldem, yaklaşık 4 yıl Sports TV’de görev aldı. Kısa süreli Habertürk macerası da yaşayan Eldem, 2008 yılının ortasında Radyo Spor’a transfer oldu. Radyo Spor’da çalıştığı esnada Tivibu Spor ekranlarında da Şampiyonlar Ligi maçlarını anlatan Cihan Eldem, Radyo Spor’dan 2016, Tivibu Spor’dan ise 2018 yılında ayrıldı. 

2019 yılının ortasında Saran Group kadrosuna katılan Cihan Eldem, S Sport ve S Sport Plus’ta birçok mücadeleyi sporseverlere aktardı. Son dönemde temsilcilerimizin Eurocup mücadelelerinde ve Pazar günleri NBA karşılaşmalarında görev alan Eldem, Saran Group’tan ayrıldığını açıkladı. Cihan Eldem’in yeni adresinin önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor.