BEIN LİNK Beşiktaş-Giresunspor 27 Kasım CANLI MAÇ İZLE

27.11.2021 - 15:19

BEIN LİNK Beşiktaş-Giresunspor 27 Kasım CANLI MAÇ İZLE

Ajax maçıyla morali iyice bozulan Beşiktaş, teselliyi lig maçında arıyor. Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş, ligin 14’üncü haftasında bugün saat 19.00’da Giresunspor ile karşılaşıyor. Vodafone Park’ın ev sahipliği yapacağı karşılaşmayı canlı izlemek için internette genel olarak şu tip aramalar yapılıyor: Beşiktaş Giresunspor canlı maç izle, Beşiktaş Giresunspor maç izle, Beşiktaş şifresiz izle, Bein Sports izle, beIN Sports HD 1 izle, BEIN kesintisiz izle, BJK maçı canlı izle, şifresiz maç izle, bedava maç yayınları, ücretsiz maç linkleri, Beşiktaş Giresunspor şifresiz. Her iki takımla alakalı güncel gelişmeleri ve canlı yayın detaylarını içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ-GİRESUNSPOR CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Beşiktaş Giresunspor Maç Görseli

Beşiktaş-Giresunspor Maçı Canlı Yayın Linki

Beşiktaş Giresunspor İzleme Linki! Süper Lig’in en formsuz takımlarından biri olan Beşiktaş, istediği çıkışı bir türlü gerçekleştiremiyor. Beşiktaş’ın her şeye rağmen net şekilde favori çıktığı Giresunspor karşılaşması ülkemizde beIN Sports HD 1 kanalından yasal olarak izlenebilecek.

Beşiktaş-Giresunspor Maçı Canlı Takip

Beşiktaş taraftarı, Avrupa defterini kapatan Beşiktaş’ın artık lige odaklanmasını ve şampiyonluk için yeniden iddialı duruma gelmesini bekliyor. Müsabakayı canlı olarak izleme şansı bulamayacak olan futbol tutkunları, Beşiktaş kulübünün resmi sitesinde yer alan Maç Merkezi adlı kısmı takip ederek istatistiklerden ve maç içi gelişmelerden haberdar olabilir.

BEŞİKTAŞ GİRESUNSPOR MAÇI CANLI TAKİP

Beşiktaş Son 5 Resmi Maçını Kaybetti

Beşiktaş Ajax'a 1-2 Kaybetti

Beşiktaş, şu ana kadar hem Türkiye Süper Ligi’nde hem de Şampiyonlar Ligi’nde oldukça kötü bir sınav verdi. Son 5 resmi müsabakasından da mağlubiyetle ayrılan siyah beyazlı ekibin, acil şekilde seri galibiyetlere ihtiyacı var. Beşiktaş ligde oynadığı son maçta Alanyaspor’a 2-0 kaybetti. Bilhassa savunma hattında yapılan bireysel hatalar dikkat çekiciydi. Oyun olarak da son derece tutuk bir görüntü çizen İstanbul ekibi, lider Trabzonspor’un 13 puan gerisine düşmüş oldu. Hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Ajax’ı ağırlayan Beşiktaş, müsabakada öne geçmesine rağmen Ajax’ın maçı çevirmesine engel olamadı.

Giresunspor Toparlanmaya Başladı

Giresunspor'un Beşiktaş Maçı İçin Hazırladığı Maç Görseli

Süper Lig’in yeni takımı Giresunspor, sezon başında ortaya koyduğu kötü performansla pek çok otorite tarafından düşme adaylarından biri olarak gösteriliyordu. Karadeniz temsilcisi, sezonun devamında üst üste puanlar alarak küme düşme hattının üzerine çıkmayı başardı. Son iki haftada önce Sivasspor deplasmanından 1 puan alan, ardından da sahasında Yeni Malatyaspor’u deviren Giresunspor, çıkışını İstanbul deplasmanına da yansıtmak istiyor. Son 7 haftada sadece tek bir yenilgi alan ekip, topladığı 13 puanla 16’ncı basamakta yer alıyor.

Maç Öncesi Sakat ve Cezalıların Durumu

Beşiktaş tarafında Giresunspor karşılaşması öncesinde N’Skala kadroda yer almıyor. Oyuncu hatırlanacağı üzere yönetim tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Öte yandan Gökhan Töre’nin de kas sakatlığından dolayı bu maçı pas geçmesi bekleniyor. Deplasman ekibinde ise Brezilyalı Douglas dışında herhangi bir sakatlık söz konusu değil.

Takımlar Sahaya Hangi Formalarla Çıkacak?

Maç öncesinde takımların ahaya hangi formalarla çıkacağı netleşti. Beşiktaş, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, Giresunspor müsabakasında takımın siyah forma ve siyah şort ile çıkacağını duyurdu.

Aynı şekilde Giresunspor da Twitter hesabından, Beşiktaş deplasmanında beyaz forma ve beyaz şort ile sahada yer alacağını açıkladı.

Beşiktaş Giresunspor İlk 11'ler

Süper Lig'in sonucu en çok merak edilen karşılaşmalarından Beşiktaş-Giresunspor maçının ilk 11'leri belli oldu. Takımlar maça şu kadrolarla başlayacak:
Beşiktaş: Mert Günok, Rosier, Necip, Vida, Umut, Josef, Ghezzal, Pjanic, Nkoudou, Larin, Batshuayi
 
Giresunspor: Okan, Zeki, Alexis, Diarra, Aziz Behich, Traore, Flavio, Suleymanov, Diabete, Serginho, Balde