CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Kasımpaşa BEIN İZLE MAÇ LİNKİ

03.10.2021 - 12:01

CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Kasımpaşa BEIN İZLE MAÇ LİNKİ

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı canlı izle, FB Kasımpaşa canlı maç linki, Fener Kasımpaşa maçı izle, Fenerbahçe Kasımpaşa bein izle, Bein izle, Süper Lig Canlı İzle, Canlı beinsport izle şeklindeki aramalar, Google nezdinde giderek artış gösteriyor.

Türkiye Süper Ligin 8. haftasında Fenerbahçe ve Kasımpaşa Ülker Stadyumu'nda kozlarını paylaşıyor. Son 2 haftadır sahadan galibiyet ile ayrılan Sarı Lacivertliler hafta içi oynanan Avrupa Kupası maçında aldıkları mağlubiyet sonrası moral arayışındalar. Milli maç arası öncesinde ligdeki galibiyet serisini sürdürmek ve liderlik koltuğunu kimseye kaptırmak istemeyen Fenerbahçe, kendi evinde Kasımpaşa ile karşı karşıya geliyor. Kasımpaşa ise üst üste alınan kötü sonuçların ardından galibiyet parolası ile sahaya çıkıyor.

FB-KASIMPAŞA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe Kasımpaşa Maç Görseli

Fenerbahçe Kasımpaşa Maçı Canlı Yayın Linki

CANLI Fenerbahçe-Kasımpaşa İzleme Linki! Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı, BEIN Sports 1'den canlı olarak yayınlanmaktadır. Bu maçı donmadan, reklamsız ve HD kalitede kesintisiz olarak izlemek için Bein Connect'e üye olmanız ya da Digiturk abonesi olmanız gerekmektedir. Digiturk, bu maçın Türkiye'de yasal tek yayıncısıdır.

Fenerbahçe Kasımpaşa Maçı Canlı Takip

Ülker Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe Kasımpaşa maçı, 16:00'da beIN Sports 1 ekranlarından izleyiciyle buluşacak. Digiturk abonesi olmayan ve Bein Connect ile internet üzerinden de izleme imkanı bulamayan futbolseverler, karşılaşmanın canlı anlatımına FB TV üzerinden ulaşabilirler. Bu imkana da sahip olmayanlar ise Bein Sports'un canlı anlatım sayfasını ziyaret edebilirler.



FB-KASIMPAŞA MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE LİDERLİĞİNİ KORUMAK İSTİYOR

Türkiye Süper Ligi'nin 8. haftasında evinde Kasımpaşa'yı ağırlayacak olan Fenerbahçe, ligdeki konumunu korumak istiyor. Hafta sonuna lider olarak giren Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında da bu avantajını sürdürmeyi amaçlıyor. Bu sezon deplasmanda hiç galibiyet alamayan Kasımpaşa karşısında sarı lacivertlilerin puan kaybına tahammülü yok. Ligin ilk 7 maçında 6 puan toplayan Kasımpaşa ise üst sıralara tırmanmak için Fenerbahçe deplasmanına galibiyet parolası ile çıkıyor.

FENERBAHÇE'DE ÇİFTE SPOR GÜNÜ

Fenerbahçe resmi Twitter hesabından yayınlandığı bilgilendirme ile taraftarına Pazar müjdesi verdi. Kulüp, Kasımpaşa maçına bilet alan taraftarların, Fenerbahçe Beko’nun saat 20.15’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Aliağa Petkim Spor ile oynayacağı maçı ücretsiz olarak izleyebileceklerini bildiren bir müjde verdi.

KASIMPAŞA'DA SON 5 YILIN EN KÖTÜ SEZON BAŞLANGICI

Son 5 sezonun en kötü lig başlangıcını yaşayan Kasımpaşa'da tek amaç galibiyet. İlk 7 haftada sadece 1 galibiyet alan Kasımpaşa, kalan 6 maçta 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Kasımpaşa'da hedef, 2017/18 sezonundan sonraki en başarısız başlangıç yaptığı sezonda şeytanın bacağını kırmak.

LİG TARİHİNDE TAKIMLARIN 26. RANDEVUSU

Sonucu en çok merak edilen maçların başında gelen Fenerbahçe-Kasımpaşa mücadelesinde ekipler, lig tarihindeki 26. randevuya çıkıyor. Önceki 25 maçta Fenerbahçe 20, Kasımpaşa ise 3 maçtan galibiyetle sahadan ayrıldı. Kalan 3 maçta ise taraflar yenişemedi. Fenerbahçe 25 maçta 60 gol atarken kalesinde ise 28 gol gördü.Zorlu müsabaka öncesi Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısındaki galibiyet sayısını 21'e çıkarmak istiyor.

FENERBAHÇE-KASIMPAŞA MAÇININ HAKEMİ ATİLLA KARAOĞLAN

Ülker Stadyumu'ndaki Fenerbahçe Kasımpaşa maçında Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yapacak. Fırat Aydınus ise VAR koltuğunda oturacak.

TAKIMLARIN EKSİKLERİ

Kasımpaşa maçı öncesinde Fenerbahçe'de sakat ya da cezalı bulunmuyor. Kasımpaşa'da ise 5 oyuncunun eksikliği dikkat çekiyor. Mavi beyazlı ekipte Bruma, Varga, M.Ben Ouannes, Dirar ve Jörgensen Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE-KASIMPAŞA MAÇI 11'LER

Maçın başlamasına 1 saatten az bir süre kala takım kadroları açıklandı. Buna göre takımlar sahaya şu 11'ler ile çıkacak:

Fenerbahçe: Altay, Min Jae, Serdar, Szalai, Gustavo, Muhammed, Crespo, Ferdi, Rossi, Berisha, Serdar

Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Donk, Tarkan, Eren, Sadiku, Travnik, Hajradinovic, Eysseric, Yusuf, Umut