Cengizhan Sevindik A Spor’dan Ayrıldı

03.10.2021 - 11:14

Cengizhan Sevindik A Spor’dan Ayrıldı

A Spor ekranlarındaki Son Sayfa programının yaratıcılarından Cengizhan Sevindik, A Spor’dan ayrıldığını açıkladı. Sevindik’in Mustafa Göksu ile birlikte Konyaspor’da görev alması bekleniyor.

A Spor ekranlarının sevilen programlarından Son Sayfa’da editör olarak görev yapan ve programın mimarlarından biri olan Cengizhan Sevindik, A Spor’dan ayrıldığını açıkladı. Son Sayfa’ya ve A Spor’a veda eden Sevindik’in geçtiğimiz aylarda A Spor’dan ayrılan Mustafa Göksu ile birlikte Konyaspor’da görev alması bekleniyor.

Şimdi Yeni Maceralara Yelken Açma Vakti


Cengizhan Sevindik, A Spor’dan ayrıldığını Twitter hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. 5 yıldır A Spor ekranlarında görev aldığını belirten Sevindik, yeni maceralara yelken açma vaktinin geldiğini dile getirdi. Cengizhan Sevindik’in yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

5 yıldır birlikte büyüdüğüm ve büyüttüğüm program olan #SonSayfa'nın da içinde bulunduğu kanalımdan ayrılık vakti…
Her vedada biraz hüzün biraz umut vardır. 5 yıllık yolculuktu bizimkisi, güzel dostluklar, mutluluklar koydum heybeme. 
Şimdi yeni maceralara yelken açma zamanı.




A Spor Yorumcularından Cengizhan Sevindik’e Veda


Cengizhan Sevindik’in paylaşımının ardından birçok isim Sevindik’e veda etti. A Spor çalışanlarının yaptığı paylaşımlar şu şekildeydi:




Ozan Zeybek: Son Sayfa’dan yeni bir sayfaya. ..





Sercan Dikme: Kardeşim yolun açık olsun. Çok iyi bir ekip arkadaşı kaybettik ama gittiğin yer de müthiş transfer yaptı. Kalplerimiz bir.




Yunus Emre Sel: Kardeşim seninle çalışmak büyük bir keyifti. Aldığın karar inşallah senin için en doğrusu olur. Allah yolunu açık etsin.


Emre Kaplan: Kardeşim bulunduğun her yere değer katacağından eminim, her şeyin en güzeli olsun senin için.


Ahmet Selim Kul: Yolun açık olsun kardeşim. Gitmeden bizi de “Ben Kimim” cenderesinden geçirdiğinden dolayı için rahattır eminim.


Serdar Sarıdağ: Yolun açık olsun güzel insan. Meslek hayatımda beraber çalışmaktan en çok keyif aldığım insanlardan birisin. İyi ki varsın iyi ki hayatta yolumuz kesişti. Gittiğin yerde de kahkahaların eksik olmasın canım kardeşim.