Erdem Bitik beIN Sports’tan Ayrıldığını Açıkladı

03.10.2021 - 11:03

Erdem Bitik beIN Sports’tan Ayrıldığını Açıkladı

beIN Sports’un başarılı spikerlerinden Erdem Bitik, beIN Sports ekranlarına veda ettiğini açıkladı. Erdem Bitik, bugün 16.00’daki Samsunspor-Ümraniyespor maçı ve 20.00’deki Skor programında görev yapacak ve ardından beIN Sports’tan ayrılacak.

beIN Sports’ta futbol, basketbol ve tenis maçlarının anlatımında görev alan Erdem Bitik, beIN Sports’ta yola devam etmeyeceğini açıkladı. Sports TV’de popüler olan Bitik, Twitter hesabından ayrılığı açıkladı. Öte yandan Erdem Bitik’in henüz yeni adresi belli olmadı. 

4 Yıldır Bünyesinde Yer Aldığım beIN Sports’tan Ayrılma Kararı Aldım


Erdem Bitik, ayrılığı Twitter hesabından takipçileriyle paylaştı. 4 yıldır beIN Sports ekranlarında olduğunu belirten Bitik, tüm çalışma arkadaşlarına ve yöneticilerine teşekkür etti. Erdem Bitik’in yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Bugün itibariyle yaklaşık 4 yıldır bünyesinde yer aldığım beIN Sports’tan ayrılma kararı aldım. Bu süreçte güven ve desteğini esirgemeyen yöneticilerime,ekip arkadaşlarıma ve ekran başında bizleri destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmek dileğiyle...




beIN Sports ekranlarından ayrıldığını açıklayan Erdem Bitik, bugün 2 programla beIN Sports’a veda edecek. Önce TFF 1'inci Lig’den Samsunspor-Ümraniyespor mücadelesini anlatacak olan Bitik, 20.00’de ise beIN Sports Haber ekranlarındaki Skor programıyla futbolseverlerin karşısına çıkacak.

Erdem Bitik Kimdir?


Sports TV ekranlarında MLS anlatımlarıyla dikkat çeken Erdem Bitik, uzun süre bu kanalda görev yapmıştır. Basketbol anlatımlarıyla da fark yaratan Bitik, kanalda NBA ve Liga Endesa maçlarını da anlatmıştır. 2016 yılında NBA yayın haklarını TV8’in alması sonrasında Bitik, bu ekranlarda da spikerlik görevini üstlenmiştir. 

2017 yılında ise beIN Sports ekranlarına transfer olan Erdem Bitik, bu ekranlarda futbol, basketbol ve tenis anlatımlarıyla sporseverlerin karşısına çıkmıştır. Yeni sezonda da beIN Sports Haber ekranlarında İlker Yağcıoğlu ve Altan Aksoy ile Skor programına imza atan Erdem Bitik, beklenmedik bir kararla beIN Sports ekranlarından ayrıldığını açıkladı. Erdem Bitik’in yeni adresinin neresi olacağı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.