CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş Sivasspor MAÇI BEIN LİNK

02.10.2021 - 15:06

CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş Sivasspor MAÇI BEIN LİNK

Maç saati yaklaştıkça Beşiktaş Sivasspor maçı canlı izle, Beşiktaş Sivasspor canlı maç linki, Beşiktaş Sivasspor maçı izle, BJK Sivas bein izle, Bein izle, Canlı beinsport izle gibi aramalar artıyor. Türkiye Süper Liginin 8. haftasında Beşiktaş ile Demir Grup Sivasspor kozlarını paylaşıyor. Ligde son 2 haftadır aradığını bulamayan Siyah Beyazlılar bu akşam sahasında Demir Grup Sivasspor'u ağırlıyor. Hafta içi oynanan Şampiyonlar Ligi maçından mağlup ayrılan Beşiktaş zirve yarışından kopmamak için mutlak galibiyet ile sahaya çıkıyor. Milli maç arasına galibiyet ve morelli girmek istiyen siyah beyazlılar, kendi evinde Demir Grup Sivasspor ile saat 19:00 ' da karşı karşıya gelecek.

BJK-SİVAS MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Beşiktaş - Sivasspor Canlı Yayın Linki

CANLI BJK-Sivas Maç İzleme Linki! Süper Ligin 8. haftasında Beşiktaş ve Demir Grup Sivasspor karşı karşıya geliyor. Maç, BEIN Sports 1'den canlı olarak yayınlanmaktadır. Bu maçı canlı,reklamsız ve HD kalitede kesintisiz olarak izlemek için Digiturk'e abone olmanız ya da internet üzerinden izlemek için Bein Connect satın almanız gerekmektedir. Süper Lig'in resmi ve yasal tek yayıncısı Bein Sports'tur.

Beşiktaş - Sivasspor Maçı Canlı Anlatım

Beşiktaş ve Demir Grup Sivasspor arasındaki zorlu Süperlig müsabakasını televizyondan ya da internet üzerinden canlı olarak izleyemeyecek futbolseverler, Beşiktaş'ın resmi sitesinde maç merkezinden canlı takip edebilirler. Beşiktaş resmi sitesi, maç merkezi sayfalarından maçın canlı anlatımını, önemli pozisyonları, sakatlık ve oyuncu değişiklikleri gibi tüm önemli anları, canlı olarak paylaşıyor.

BJK-SİVAS MAÇI CANLI TAKİP

Sivasspor'dan Beşiktaş'a Farklı İstatistik

İki takımın rekabetinde önceki maç istatistiklerine göre Sivasspor, Süper Lig tarihinde hiçbir rakibini deplasmanda Beşiktaş'tan daha fazla mağlup etmedi. Toplamda Beşiktaş'a karşı ligde 10 galibiyet alan Demir Grup Sivasspor, 6 kez de deplasmanda sahadan zaferle ayrıldı.

Beşiktaş ve Sivasspor 31. Randevuda

Lig tarihinde 31. kez karşılacak olan ekiplerin geride kalan 30 lig müsabakanın 14'ünü Beşiktaş, 10'unu Sivasspor kazanırken,6 maç da beraberlik ile sonuçlandı. Beşiktaş, kendi evindeki maçlarda rakibine 6 defa mağlup olurken, 3 karşılaşmayı da beraberlikle tamamladı. Siyah-beyazlı ekip, ev sahibi olduğu maçlarda 25 gol atarken, kalesinde 18 gol gördü.

Beşiktaş-Sivasspor Maçını Kim Yönetecek?

İstanbul Vodafone Park'ta oynanacak olan Beşiktaş Demir Grup Sivasspor maçını hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ile Serkan Çimen yapacak. Müsabaka, 19:00 da başlayacak ve beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak.

Beşiktaş'ta 3 İsim Dönüyor

Uzun süredir sakat ve cezalılardan dolayı zor günler geçiren Beşiktaş'ta 3 isim Sivasspor maçı ile dönüyor. Takımla çalışmalara başlayan Necip Uysal, Teixeira ve Vida, Sergen Yalçın'ın şans vermesi halinde sahadaki yerini alabilecek.

Beşiktaş'ta 7 Eksik

Beşiktaş'ın zorlu Demir Grup Sivasspor maçı öncesi eksikleri dikkat çekiyor. Beşiktaş'ın bugünkü maçta 7 oyuncusunun forma giymesi beklenmiyor. Sakatlığı bulunan Ghezzal, N'Koudou, Mehmet Topal, Larin, Atiba, Pjanic ve Welinton ile karantina süreci devam eden Montero, Demir Grup Sivasspor'a karşı görev yapamayacak. Demir Grup Sivasspor'da ise sakatlığı bulunan Appindangoye mücadelede forma giyemeyecek.

Beşiktaş-Sivasspor Maçında 11'ler Belli Oldu

Karşılaşmanın başlamasına dakikalar kala takımların 11'leri açıklandı. Buna göre takımlar sahaya şu kadrolarla çıkacak:

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Serdar, Vida, Rıdvan, Josef, Can, Oğuzhan, Kenan, Güven, Batshuayi

Sivasspor: Muammer, Uğur, Caner, Dimitros, Ahmet, Felix, Azubuke, Maz, Layode, Pedro