CANLI MAÇ İZLE Kayserispor-Trabzonspor BEIN İZLE MAÇ LİNKİ

02.10.2021 - 12:24

CANLI MAÇ İZLE Kayserispor-Trabzonspor BEIN İZLE MAÇ LİNKİ

Kayserispor Trabzonspor maçı canlı izle, Kayserispor Trabzonspor canlı maç linki, Kayseri Trabzon maçı izle, Kayserispor Trabzonspor bein izle, Bein izle, Süper Lig Canlı İzle, Canlı beinsport izle şeklindeki aramalar, Google nezdinde giderek artış gösteriyor. Türkiye Süper Ligin 8. haftasında Yukatel Kayserispor ve Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Son 2 haftadır sahadan beraberlik ile ayrılan Bordo Mavililer zirve yarışını sürdürmek istiyor. Son hafta deplasmanda Giresunspor ile berabere kalan Yukatel Kayserispor ise sahasında Trabzonspor'u mağlup etmek istiyor. Saat 16:00'da başlayacak olan müsabakayı, Bein Sports 1'den kesintisiz olarak izleyebilirsiniz.

KAYSERİSPOR-TRABZONSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN


Kayseeri-Trabzon Maç Görseli

Kayserispor Trabzonspor Maçı Canlı Yayın Linki

CANLI Kayseri-Trabzon İzleme Linki! Süper Ligin 8. haftasında Yukatel Kayserispor ve Trabzonspor kozlarını paylaşacak. Bu maç BEIN Sports'dan canlı olarak yayınlanmaktadır.
Bu maçı canlı,reklamsız ve HD kalitede kesintisiz olarak izlemek için Beinconnect'e üye olmanız ya da Digiturk abonesi olmanız gerekmektedir. Bilmenizi isteriz ki Süper Lig'in resmi ve yasal tek yayıncısı beIN Sports'tur.

Kayserispor Trabzonspor Maçı Canlı Takip

Yukatel Kayserispor ve Trabzonspor arasındaki zorlu Süper Lig müsabakası beIN Sports 1 ekranlarından izleyiciyle buluşacak. Fakat maçı canlı olarak izleme imkanı olmayan futbolseverler, yayıncı kuruluşun resmi sayfasında sunduğu canlı takip hizmeti ile internet üzerinden takip edebilirler. Böylece izlemeden de maçın heyacanını an be an yaşama imkanına sahip olabilirler.

KAYSERİ-TRABZON MAÇI CANLI TAKİP

Trabzonspor 19 Maçtır Yenilmiyor

Süper Lig'in 8. haftasında Yukatel Kayserispor ile deplasmanda oynayacak olan Trabzonspor Ligde 19 maçtır mağlubiyet yüzü görmedi. En son yenilgisini 20/21 sezonunda kendi evinde oynadığı Alanyaspor'a karşı 1-3 lük skorla almıştı. Yukatel Kayserispor ise bu sezon evinde oynadığı 3 maçı da kaybetmedi. Evinde oynadığı 3 maçtan 2 galibiyet çıkarmayı başaran Yukatel Kayserispor, bunlardan birini ise geçtiğimiz haftalarda Galatasaray'a karşı 3-0 skorla almıştı.

Ligde 49. Randevu

Yukatel Kayserispor ve Trabzonspor Ligde 49. kez karşı karşıya geliyor. Geride kalan 48 maçta bordo-mavililerin galibiyetlerde 29-7 üstünlüğü bulunurken, 12 karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı. Trabzonspor, rakip filelere 89 gol atarken, kalesinde 48 gol gördü.

Kayserispor-Trabzonspor Maçının Hakemi Tugay Kaan Numanoğlu

Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadı'nda oynanacak olan Yukatel Kayserispor Trabzonspor maçı saat 16.00'da başlayacak. Maçı, Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Var hakemi ise Mete Kalkavan olacak.

Kayserispor-Trabzonspor Maçı Eksikleri

Süper Lig'in 8. haftasında karşı karşıya gelecek Yukatel Kayserispor ve Trabzonspor'un sakat ve cezalıları şöyle:

Yukatel Kayserispor: Ali Karimi, Gökhan Sazdağı

Trabzonspor: Abdülkadir Parmak, Dorukhan Toköz, F.Koita, A. Trondsen, Vitor Hugo, Hüseyin Türkmen

Kayserispor -Trabzonspor Muhtemel 11'ler

Süper Lig'in 8'inci haftasında sonucu en çok merak edilen müsabakaların başında gelen Kayserispor-Trabzonspor maçının 11'leri belli oldu . Buna göre takımlar sahaya şu kadrolarla çıkacak:

Kayserispor: Lung, Carole, Kolovetsios, Onur, İbrahim, Kemen, Fernandes, Emrah, Cardoso, Thiam


Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Edgar IE, Ahmetcan, İsmail, Siopis, Marek Hamsik, Nwakaeme, Bakasetas, Gervinho, Cornelius