CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız Bein Sports Maç LİNK

01.10.2021 - 17:10

CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız Bein Sports Maç LİNK

Turkish Airlines EuroLeague’in ilk haftasında Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız maç canlı izle, Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız canlı maç yayını, Fenerbahçe-Kızılyıldız bedava bein sports canlı izle, Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız canlı maç link, Fenerbahçe-Kızılyıldız MTS maç izle, Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız canlı maç linki ile hemen heyecana ortak olun!

Avrupa basketbolunun en önemli organizasyonlarından biri olan 2021-2022 sezonu THY Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız maçı ile başlıyor. 2017 yılında kupa alarak galibiyet elde eden Fenerbahçe Beko, Avrupa Ligi’nin ilk maçında Sırbistanlı Takım Kızılyıldız'ı sahasında ağırlayacak.

Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız maçı hakkında merak edilenler haberimizin detaylarında...

 FENERBAHÇE-KIZILYILDIZ MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe Beko Kızılyıldız Maç Görseli

Fenerbahçe BEKO-Kızılyıldız Canlı İzle Link

Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız BEIN SPORTS HABER LİNK! Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız maçı, 1 Ekim 2021 Cuma günü saat 20.45'te beIN Sports 3 kanalından naklen yayınlanacak. Ülker Spor ve Etkinlik Salonunda gerçekleşecek olan mücadele için heyecan dorukta. Basketbolseverler, Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız maçını izleyebilmek için, Euroleague'in Türkiye'deki resmi yayıncısı Bein Sports'a (Digiturk) üye olmalılar.

Fenerbahçe BEKO Djordjevic Yönetiminde İlk Euroleeague Maçına Çıkıyor

Geçtiğimiz sezon Euroleague'de play-off oynayan, fakat Final Four'a hak kazanamayan Fenerbahçe Beko, 2021-22 sezonunun ilk maçında kendi sahasında Kızılyıldız takımını ağırlayacak. Igor Kokoshkov'un ani ayırlığı sonucu bu yaz takımın başına geçen Aleksandar Djordjevic, Fenerbahçe Beko ile ilk Euroleague maçına çıkacak. Bununla birlikte takıma bu sezon katılan Devin Booker, Achille Polonara ve Pierria Henry de sarı lacivert formayla ilk Euroleague tecrübesini yaşayacaklar. Müsabaka, 1 Ekim 2021 Perşembe günü  20:45'te oynanacak.

THY Euroleeague'de 13.Kez Karşı Karşı’ya Gelecekler!

Fenerbahçe Beko ile Kızılyıldız, Turkish Airlines EuroLeague'de 13. kez kozlarını paylaşacak. Geçtiğimiz 12 maçta sarı-lavicertli takım rakibi karşısında 10 kez galip geldi. Fenerbahçe Beko, Kızılyıldız ile İstanbul'da oynadığı 6 maçın tamamından galibiyetle ayrıldı. Bilindiği üzere iki takım, geçtiğimiz sezonun ilk maçında yine Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda karşı karşıya gelmişler ve Fenerbahçe maçtan 77-63'lük skorla galip ayrılmıştı. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin yakaladığı 15 maçlık yenilmezlik serisinde bu maç, Zalgiris Kaunas maçı sonrasında önemli bir eşik olarak yer almıştı.

Kızılyıldız Maç Öncesi Fenerbahçe’den Sakatlık Açıklaması

Turkish Airlines EuroLeague 2021-2022 sezonunun ilk haftasında kendi sahasında Kızılyıldız'ı konuk edecek olan Fenerbahçe Beko, Marko Guduric ve Danilo Barthel'in sakatlık durumlarına dair açıklamalarda bulundu. Uzun süredir sakatlığı bulunan Marko Guduric'in takımla çalışmalara başladığı bilgisi verilen açıklamada, Alman basketbolcu Danilo Barthel'in durumunun maç saatinde belli olacağı belirtildi.

Müsabakaya Dair Bazı Notlar

· İki takımın karşılaştığı son müsabaka Belgrad'da oynanmış, Lorenzo Brown'un son saniye basketiyle maç 71-73 Fenerbahçe lehine neticelenmişti.
· Kızılyıldız, Fenerbahçe'yi en son 2019 yılında Belgrad'da oynanan müsabakada mağlup etmişti.
· Kızılyıldız'da bir maçta en çok üçlük isabeti bulan oyuncu rekorunu 5 üçlük ile Marko Simonovic, 2015 yılında Fenerbahçe karşısında kırmıştı.
· Kızılyıldız'ın bu sene kadrosuna kattığı Nikola Kalinic, 2015-2020 yılları arasında 5 sezon sarı lacivertli formayı terletmişti. Aynı zamanda Kalinic, Fenerbahçe'nin 2017 yılında elde ettiği Euroleague şampiyonluğunda da önemli bir rol oynamıştı. Sırp basketbolcu, şu an Fenerbahçe forması altında mücadele eden Jan Vesely, Melih Mahmutoğlu, Marko Guduric, Ahmet Düverioğlu ve Tarık Biberovic ile takım arkadaşlığı yapmıştı.
· Bu maçta sakatlığı sebebiyle oynayamayacak olan Marko Guduric, 2015-17 yıllarında Kızılyıldız'da oynamış, bu formayla 2 Adriyatik Ligi, 2 Sırbistan Ligi ve bir de Sırbistan Kupası şampiyonluğu elde etmişti.