Beşiktaş-Borussia Dortmund Mücadelesinin Spikeri Ertem Şener Oldu

09.09.2021 - 13:39

Beşiktaş-Borussia Dortmund Mücadelesinin Spikeri Ertem Şener Oldu

EXXEN platformunda 15 Eylül Çarşamba 19.45’te naklen yayınlanacak Beşiktaş-Borussia Dortmund mücadelesinin spikeri Ertem Şener oldu. Şener, Şampiyonlar Ligi başta olmak üzere birçok mücadelede EXXEN platformunda futbolseverlerle buluşacak.

EXXEN spiker ve yorumcu kadrosu Şampiyonlar Ligi’ne 1 hafta kala şekilleniyor. Daha önce Melih Gümüşbıçak ve S Sport spikerlerinin EXXEN’de olacağı belirtilmişti. EXXEN’deki Şampiyonlar Ligi eleme maçlarını da Saran Medya bünyesinde yer alan Ozan Can Sülüm ve Musa Kazım Üçüncü gibi isimler anlatmıştı. Spiker kadrosuna bir ekleme daha yapıldı. Birçok kişinin tahmin ettiği gibi Ertem Şener, yeni sezonda maç anlatımlarıyla EXXEN’de olacak. Pandemi dönemi sonrasında Uçankuş TV’de Portekiz Ligi maçlarını anlatan Şener, böylece maç anlatımlarına geri dönecek.

Beşiktaş-Borussia Dortmund mücadelesinin EXXEN’deki tam kadrosu da böylece belli oldu. Maç önü ve maç sonu programlarında Candaş Tolga Işık ve Rıdvan Dilmen yer alacak. Anlatım koltuğunda ise Ertem Şener oturacak.

Başlayalım mı?


Ertem Şener, Beşiktaş - Borussia Dortmund mücadelesinde EXXEN platformunda olacağını Twitter hesabından duyurdu. TV100 ekranlarında Var Odası programına da imza atan Şener’in konuyla ilgili paylaşımı şu şekildeydi:

Beşiktaş - B.Dortmund
15 Eylül Çarşamba 
Şampiyonlar Ligi
BAŞLAYALIM MI?


Ertem Şener Kimdir?


Ertem Şener, 18 Temmuz 1975 tarihinde Malatya‘da doğmuştur.  TGRT‘de 1996’da profesyonelliğe adım atan Şener, burada İtalya Serie A maçlarının anlatımını yaparken, spor bültenleri ve program sunuculuğu da yapmıştır. Şener, 1997 Ağustos’un da Star TV‘ye transfer olmuştur. Star TV’de Şampiyonlar Ligi maçlarının anlatımı, sunumu, Telegol, Futbolig programlarının yapımcılığı ve sunuculuğunu gerçekleştirmiştir. 

Yaklaşık 10 yıl Beyaz TV Spor Müdürü olarak görev yapan Ertem Şener, bu görevinden geçtiğimiz yıllarda ayrılmıştı. 2021 yılının başında Var Odası programıyla TV100 ekranlarından futbolseverlerin karşısına çıkan Şener, maç anlatımlarına da EXXEN platformuyla geri dönecek. Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş-Borussia Dortmund mücadelesiyle anlatımlarına başlayacak olan Şener’in sezon boyunca birçok maçta görev alması bekleniyor.