EXXEN’de Beşiktaş Maçlarını Rıdvan Dilmen ve Candaş Tolga Işık Yorumlayacak

08.09.2021 - 20:59

EXXEN’de Beşiktaş Maçlarını Rıdvan Dilmen ve Candaş Tolga Işık Yorumlayacak

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Lig ve Konferans Lig yayın haklarını satın alan EXXEN’in spiker ve yorumcu kadrosu yavaş yavaş netlik kazanıyor. Önümüzdeki hafta EXXEN’de yayınlanacak Borussia Dortmund-Beşiktaş maçını Rıdvan Dilmen ve Candaş Tolga Işık’ın yorumlayacağı açıklandı.

İlk kez Türkiye’de sadece dijital platformdan yayınlanacak Şampiyonlar Ligi maçlarının yayıncısı EXXEN, kadrosunu şekillendirmeye başladı. Spikerleri Saran Medya’dan tahsis etmesi beklenen EXXEN’in yorumculuk için de Candaş Tolga Işık ve Rıdvan Dilmen ile anlaştığı belirtildi. Beşiktaş maçlarında Candaş Tolga Işık ve Rıdvan Dilmen yer alacak. Önümüzdeki günlerde EXXEN’in spor içeriğinin, kadrosunun netlik kazanması bekleniyor.

Candaş Tolga Işık Az Önce Konuştum’da EXXEN’de Olacağını Açıkladı


Haber Global ekranlarında sevilen program Az Önce Konuştum’un sunucusu Candaş Tolga Işık, programın son bölümünde önümüzdeki hafta Rıdvan Dilmen ile birlikte Şampiyonlar Ligi maçlarını EXXEN’de yorumlayacaklarını açıkladı. Programın konuğu Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın ise esprili bir dille “Eyvah! Siz şimdi çok eleştirirsiniz” yanıtını verdi.

Candaş Tolga Işık açıklama yapsa da şu an için EXXEN, spiker ve yorumcu kadrosuyla ilgili bir paylaşım yapmadı.

Rıdvan Dilmen TRT Spor ile Birlikte EXXEN’de Olacak


Sezon başında TRT Spor’a transfer olan ve bir ekran klasiği %100 Futbol’u devam ettiren Rıdvan Dilmen, Avrupa maçlarının olduğu haftalarda EXXEN platformunda futbolseverlerle buluşacak. Rıdvan Dilmen’in maç önü ve maç sonu yayınlarında izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.

Candaş Tolga Işık Kimdir?


Candaş Tolga Işık, 3 Mayıs 1978'de İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi biyoloji bölümünden mezun oldu. Yurt dışında genetik mühendisliği eğitimi gördü. 2002 yılında bir yerel radyo istasyonunda habercilik yapmaya başladı. Ardından Best FM ve RadyoTime'da çeşitli radyo programları hazırlayıp sundu. 2009'da Alem FM'de Güçlü Mete ile birlikte Kripto Odası isimli programı sunmaya başladı. Yine 2009'da TV8'de Bunu Konuşalım isimli politik sohbet programını hazırlayıp sunmaya başladı. Ekim 2012'de Kanaltürk'e geçti. 2014 yılında KAFA dergisini kurdu. 2015 yılında FİTBOL dergisini çıkartmaya başladı. Geçtiğimiz yıl Haber Global’de Kontra programında yorumculuk yapan Işık, bu yıl aynı ekranlarda Az Önce Konuştum programını sunuyor.