Hollanda Eredivisie Uçankuş TV’de

08.09.2021 - 16:31

Hollanda Eredivisie Uçankuş TV’de 

Geçtiğimiz yıllarda Portekiz Liga Nos ve Eredivisie maçlarını yayınlayan Uçankuş TV, yeni sezonda yeniden Eredivisie heyecanını ekranlara taşıyacağını açıkladı. Uçankuş TV, Cumartesi günü 19.45’teki Zwolle-Ajax mücadelesiyle Eredivisie yayınlarına başlayacak.

Hollanda Eredivisie'de heyecan yaklaşık 1 ay önce başladı. Geçtiğimiz sezon Tivibu Spor ekranlarından naklen yayınlanan Eredivisie'nin bu sezonki yayıncısı S Sport Plus’tı. Birçok mücadele bu ekranlardan futbolseverlerle buluştu. 

Geçtiğimiz saatlerde Eredivisie'nin S Sport Plus ile birlikte Uçankuş TV ekranlarında olacağı açıklandı. Cumartesi günü yayınlara başlayacak olan Uçankuş TV’nin ilk maçı Zwolle-Ajax olacak. Cumartesi günü 19.45’ten itibaren bu karşılaşmayı izleyebilirsiniz.

Uçankuş TV’de Hollanda Ligi Rüzgarı


Uçankuş TV, Hollanda Eredivisie’den Zwolle-Ajax mücadelesini yayınlayacağını, Twitter hesabından duyurdu. Kanalın yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

UçanKuş TV'de Hollanda Ligi rüzgarı! Ajax – Zwolle karşılaşması cumartesi akşamı 19.45'te naklen UçanKuş TV'de!


Zwolle Ligde Galip Gelemedi


3 haftası geride kalan Eredivisie’de Zwolle henüz galibiyetle tanışamadı. Bununla birlikte 3 hafta sonunda gol de atamayan Zwolle, Ajax karşısında sürpriz peşinde olacak. 

Milli maç arası öncesinde Willem’e konuk olan Zwolle, maçın ikinci yarısını fena oynamasa da puan alamadı. 3 hafta sonunda 4 gol yiyip, henüz gol atamayan Zwolle, ligde son sırada yer alıyor.

Ajax Ligin En Golcüsü


Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Ajax, bu sezon 3 hafta sonunda 7 puan topladı. 11 gol atan Ajax, PSV ile birlikte ligin en golcü takımı konumunda. Ajax’ın puan kaybettiği tek maç ise Twente deplasmanıydı.

Milli maç arası öncesinde Vitesse’yi konuk eden Ajax, güçlü rakibini 5 golle mağlup etti. Geride kalan 3 haftada Ajax’taki tek sorun yeni transfer Berghuis’in formu. O da milli maç arasında iyi bir performans göstererek toparlama sinyalini verdi.

Ligde henüz gol atma başarısı gösteremeyen Zwolle ile ligin en güçlü şampiyonluk adaylarından Ajax arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Cumartesi günü 19.45’te şifresiz olarak Uçankuş TV ekranlarından izleyebilirsiniz.