Ersin Düzen TFF Basın Danışmanlığı Görevinden Ayrıldığını Açıkladı

08.09.2021 - 12:20

Ersin Düzen TFF Basın Danışmanlığı Görevinden Ayrıldığını Açıkladı

Vole ekranlarında futbolseverlerle buluşan Ersin Düzen, TFF basın danışmanlığı görevinden ayrıldığını açıkladı. Ersin Düzen, böylece sadece Vole’de görev alacak.

Sezon başında TRT Spor ekranlarından ayrıldığını açıklayan Ersin Düzen, TFF’deki görevine devam ediyordu. Dün gece Hollanda karşısında alınan ağır mağlubiyet sonrasında Ersin Düzen, Şenol Güneş’in istifasını isteyen bir twit atmıştı. TFF Başkanı Nihat Özdemir’in danışmanı olan Düzen’in attığı bu twit eleştirilere sebep oldu. Ersin Düzen de bugün TFF’deki görevinden ayrıldığını açıkladı.

Her Şey Bu Twitle Başladı


Ersin Düzen, dün gece Hollanda maçı esnasında attığı twit nedeniyle hem maç sonu Şenol Güneş’in açıklamalarının hem de %100 Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen’in gündemindeydi. Ersin Düzen’in yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Şenol Güneş, Cebelitarık maçının ilk yarısındaki kötü oyun için “Rakibimiz Hollanda karşısında da iyi savunma yaptı. 41 dk gol yemediler” demişti. Cebelitarık kadar olamadık! A,B,C plan tutmadı, senin harf bitti. Z raporunu alsak mı artık hocam?









Bu paylaşımın ardından Rıdvan Dilmen %100 Futbol programında, “TFF Başkanı danışmanı, Şenol Güneş’ten Z raporu istiyor. Böyle milli takım olmaz” ifadelerini kullanmıştı.

Milli Takıma Başarılar Diliyorum


Ersin Düzen, tartışmaların ardından bugün TFF’deki görevinden ayrıldığını açıkladı. Nihat Özdemir ile konuştuğunu belirten Düzen, milli takıma başarılar diledi.

Hollanda yenilgisinin, attığım twit üzerinden yorumlanıp, tartışılmasını ve açıklamaları üzülerek takip ettim. Sn Nihat Özdemir’e de düşüncelerimi ifade edip, ayrılmamın daha uygun olacağını söyledim. Sn Başkan ve yönetime teşekkür ediyor, Milli Takımımıza başarılar diliyorum.


Ersin Düzen Kimdir?


2 Haziran 1975'te Zonguldak'ta dünyaya geldi. 1997 yılında İstanbul'da ilk olarak Star TV'de ekranlara çıktı. Bi-Daha, Televole ve Telegol programlarını sunarken, Star TV'de UEFA Şampiyonlar Ligi ve Teleon TV'de Süper Lig maçlarını anlattı. Telegol'deki görevinin ardından ATV'ye transfer olarak Ahmet Çakar, Kazım Kanat ve Gürcan Bilgiç'le beraber Santra programında Süper Lig maçlarını yorumladı.

2007 yılında NTV ve NTV Spor'da Serie A ve La Liga maçlarını anlatmaya başladı. Pazar akşamları NTV Spor'da Sergen Yalçın ile birlikte Futbol Pazarı programında Süper Lig maçlarını, Salı akşamları ise NTV Spor'da Güntekin Onay ile birlikte Gol programında UEFA liglerini yorumladı. Hafta içi dört gece Spor Gecesi isimli programı yaptı. Ocak 2011'de TRT'ye transfer oldu. Cumartesi ve Pazar akşamları TRT Spor’da yayınlanan Stadyum adlı programın sunuculuğunu yapmaya başladı. TRT Spor’dan ve TFF’deki görevinden ayrılan Ersin Düzen, bu sezon sadece Vole platformunda olacak.