Melih Şendil Sansürsüz Futbol Youtube Kanalında

06.09.2021 - 18:10

Melih Şendil Sansürsüz Futbol Youtube Kanalında

Başarılı spikerlerden Melih Şendil, Sansürsüz Futbol Youtube kanalına transfer oldu. Melih Şendil, Pazar günü Fenerbahçe-Sivasspor mücadelesi sonrasında Sansürsüz Futbol’daki yayınlarına başlayacak.

Yaklaşık 2 yıl önce beIN Sports’tan ayrılan Melih Şendil, D-Smart ile anlaşmıştı. Son dönemde La Liga maçlarını anlatan Melih Şendil, D-Smart ile birlikte Sansürsüz Futbol Youtube kanalında olacağını açıkladı. Melih Şendil, Sansürsüz Futbol’daki yayınlarına Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Sivasspor maçı sonrasında başlayacak.

Melih Şendil Bundan Böyle Sansürsüz Futbol’da


Melih Şendil’in yeni sezonda Sansürsüz Futbol’da olacağı kanalın Twitter hesabından açıklandı. 

Sansürsüz Futbol transfer bombalarını patlatmaya devam ediyor. Melih Şendil bundan böyle çok konuşulacak yayınlar ve gündem yaratacak projeleriyle Sansürsüz Futbol’da. Hoş geldin Melih Şendil

Melih Şendil de konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kanalın sahibi Ahmer Ercanlar’ı yaklaşık 25 yıldır tanıdığını belirten Şendil, şöyle devam etti:

Yaklaşık 25 yıllık bir dostluk. Dereağzı’nda, Samandıra’da, yurt dışında, yurt içinde binlerce uçak seyahati… Ahmet ile yollarımız Sansürsüz Futbol’da kesişti. Bu Pazar saat 19.00’da Fenerbahçe’nin maçı sonrasında Ahmet ile 90 dakikayı değerlendireceğiz. Sansürsüz Futbol’a bekliyoruz.


Sansürsüz Futbol Hakkında


Ahmet Ercanlar’ın Haber Global’den ayrılması sonrasında hayata geçen Youtube projesi Sansürsüz Futbol, kısa sürede Fenerbahçe taraftarlarının ilgisini çekmeyi başardı. Emre Tilev, Altan Tanrıkulu gibi isimlerin de yer aldığı kanal, son olarak Melih Şendil’i transfer etti. Sansürsüz Futbol’un önümüzdeki dönemde sürprizlere devam etmesi bekleniyor.

Melih Şendil Kimdir?


1992 yılında spor basınına adım atan Melih Şendil, 2002 yılında Digiturk’e katılmıştı. 2020 yılında “kadınlar futbolda olmamalı” açıklaması sonrasında Digiturk’ten ayrılan Şendil, emekli olacağını kamuoyuyla paylaşmıştı. Şendil, bu kararından 2021 yılının hemen başında vazgeçti ve D-Smart’a katıldı. Geçtiğimiz sezon ve yeni sezonda D-Smart’ta La Liga, Almanya Kupası ve benzeri karşılaşmaları anlatan Melih Şendil, 2021/22 sezonunda özel programlarla Sansürsüz Futbol’da olacağını açıkladı.