Tivibu Spor 6-12 Eylül Haftasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

06.09.2021 - 13:07

Tivibu Spor 6-12 Eylül Haftasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

Tivibu Spor ekranlarından 6-12 Eylül tarihleri arası yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. Bu tarihler arasında Belçika Pro League’den iki mücadele şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak.

Her hafta şifresiz yayınlara imza atan başarılı spor kanallarından Tivibu Spor, 6-12 Eylül tarihleri arasında yayınlayacağı şifresiz maçları açıkladı. Bu tarihler arasında Belçika Pro League’den iki mücadele, futbolseverlerle buluşacak.

Önce 10 Eylül Cuma günü 21.45’te Club Brugge-Oostende karşılaşmasını şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarından izleyebileceksiniz. Haftanın kapanışı ise Pazar günü 14.30’da Anderlecht-Mechelen mücadelesiyle yapılacak. Tivibu Spor’un önümüzdeki haftalarda da şifresiz yayınlara devam etmesi bekleniyor.

Club Brugge Ağır Bir Yenilgiyle Milli Araya Girdi


Ligde 5 hafta sonunda 3 galibiyet, 2 beraberliği bulunan Club Brugge, 6’ncı haftada Gent’e konuk oldu. Karşılaşmada hiçbir şekilde rakibe karşı koyamayan Club Brugge, mücadeleyi 6-1 kaybetti. Ligdeki ilk yenilgisini oldukça ağır bir şekilde alan Club Brugge, bu yenilgiyi telafi etmek istiyor.

Oostende ise iki haftadır gol atamıyor. Lige mağlubiyetle başladıktan sonra 3 hafta üst üste kazanan Oostende, son iki haftayı mağlubiyetle geçirdi. Onlar da Club Brugge önünde galip gelerek, sürpriz yapma peşinde.

Şampiyonluk hedefiyle sezona başlayan Club Brugge ile ligin kalburüstü takımlarından Oostende arasındaki bu mücadeleyi, Cuma günü 21.45’ten itibaren şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Anderlecht Beklentilerin Altında Kaldı


Belçika Pro League’in şampiyonluk adaylarından Anderlecht, sezona korkunç bir başlangıç yaptı. İstediği oyunu sahaya yansıtamayan Anderlecht, 6 maç sonunda 7 puanda kaldı. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nden de elenen Anderlecht’te hedef milli maç arası sonrasında vites arttırmak.

Mechelen ise galibiyetle başladığı sezonda üç hafta üst üste kayıp yaşadı. Son iki haftada 4 puan toplayarak tekrar toparlanma emaresi gösteren Mechelen, son 5 maçta da Anderlecht’e mağlup olmadı. Bu karşılaşmaların 1’ini kazanan Mechelen, 4 karşılaşmada Anderlecht ile yenişemedi.

Haftanın kritik mücadelelerinden Anderlecht-Mechelen karşılaşmasını, Pazar günü 14.30’dan itibaren Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.