Seyhan Şaşko İşine Ara Verdiğini Açıkladı

07.09.2021 - 10:59

Seyhan Şaşko İşine Ara Verdiğini Açıkladı

beIN Sports’un başarılı sunucularından Seyhan Şaşko, doğum süreci sebebiyle işine ara verdiğini açıkladı. Seyhan Şaşko, doğum sonrasında yine statlarda ve stüdyoda olacağını belirtti.

Geçtiğimiz yıl Ersin Düzen ile evlenen Seyhan Şaşko, beIN Sports’a veda etti. Doğum sebebiyle bir süre ekranlardan uzak kalacağını açıklayan Şaşko, doğum sonrasında yine ekranlara döneceğini dile getirdi. Seyhan Şaşko’nun doğum izninin sona ermesinin ardından yine beIN Sports ekranlarında olması bekleniyor.

Küçük Bir Veda Vakti


beIN Sports’un başarılı sunucularından Seyhan Şaşko, ekranlara veda ettiğini Twitter hesabından açıkladı. Seyhan Şaşko’nun Twitter’dan yaptığı açıklama şu şekildeydi:

Küçük bir veda vakti. 9 aylık doğum öncesi büyüme yolculuğunun sonuna doğru yaklaşırken, artık oğlumun dünyaya gelmek için seçeceği günü bekleme vakti geldi çattı. Artık doğum sonrasında inşallah yine statlarda, stüdyoda, yeni yayınlarda görüşmek üzere, şimdilik hoşça kalın.



Seyhan Şaşko Kimdir?


Seyhan Şaşko, 7 Ocak 1989 tarihinde Ohri’de dünyaya geldi. Henüz üç yaşındayken babasının mesleği dolayısıyla ailesiyle birlikte İstanbul’a taşınan Seyhan Şaşko, eğitimine de burada başladı. Ayazağa Işık Lisesi'nde ortaöğretimini tamamladı. Marmara Üniversitesi Devlet Konservatuvarından mezun oldu. Küçük yaşlardan itibaren spora ilgi duydu. Tenis başta olmak üzere birçok spor dalına ilgi duyan Seyhan Şaşko, bir dönem TRT Çocuk korosunda da yer aldı.

Televizyonculuk kariyerine 2009'da TRT'de başladı. Daha sonra Eurosport’ta "Ters Köşe" isimli programı hazırladı ve sundu. 360 kanalında da çalıştı. Bir dönem Tivibu Spor'da çalışan Seyhan Şaşko, Tivibu Spor’dan ayrıldıktan sonra beIN Sports’a transfer olmuştu. Geçtiğimiz yıl Ersin Düzen ile evlenen Seyhan Şaşko, beIN Sports’taki yayınlarına da doğum sebebiyle ara verdiğini açıkladı. Şaşko’nun doğum sonrasında yine beIN Sports ekranlarında sporseverlerle buluşması bekleniyor.