Galatasaray Maç Yayınlarını Resmi Mobil Uygulamasından Yapacak

04.09.2021 - 20:45

Galatasaray Maç Yayınlarını Resmi Mobil Uygulamasından Yapacak

Galatasaray Spor Kulübü, geçtiğimiz aylarda mobil uygulama ile taraftarlarının karşısına çıktı. Canlı maç sonuçları, özel maçlar ve daha birçok içerik Galatasaray mobil uygulamada yer alırken, Pazar günü 11.00’deki Galatasaray-Farul Constanta hazırlık maçının da mobil uygulamadan naklen yayınlanacağı açıklandı.

Futbol kulüpleri son dönemde dijital dünyaya adapte olmaya başladı. Youtube kanallarının ve sosyal medya hesaplarının daha aktif kullanılması dijitalleşen dünyanın spordaki etkisi olarak karşımıza çıktı. Galatasaray da mobil uygulama ile bu dünyaya adapte oluyor.

Geçtiğimiz aylarda daha aktif olarak kullanılmaya başlanan Galatasaray mobil uygulamada futbol takımı başta olmak üzere tüm branşlardan perde arkası görüntüler, anlık bilgilendirmeler, röportajlar, anketler, yarışmalar, detaylı istatistikler ve canlı maç takipleri yer alıyor. Bunların yanı sıra yarın 11.00’de oynanacak Galatasaray-Farul Constanta hazırlık maçı da Galatasaray mobil uygulamada futbolseverlerle buluşacak.

GS Mobil Uygulama Üyeleri Özel Fırsatlardan Yararlanabiliyor


Galatasaray mobil uygulamayı indiren ve üye olan kişiler birçok özel fırsattan yararlanma imkanını yakalıyor. Antrenmanlardan özel görüntüler ve mobil uygulamaya özel içerikler bu uygulamada Galatasaray taraftarını bekliyor.

Galatasaray mobil uygulama üyesi olan taraftarlar, GS Store’daki alışverişlerinde %10’a varan indirim kazanacak. Ayrıca maç biletleri, formalar ve daha birçok yenilik ilk olarak Galatasaray mobil uygulama üyelerine sunulacak.
Bütün bunlarla birlikte hazırlık maçlarının da bu ekranlarda olacağı açıklandı. Yarın 11.00’deki Galatasaray-Farul Constanta hazırlık maçını, Galatasaray mobil uygulama üyeleri takip edebilecek.

Galatasaray Mobil Uygulama Ücretli mi?


Galatasaray taraftarları için birçok avantajın yer aldığı Galatasaray mobil uygulama ücretli. APP Store ve Play Store’dan ücretsiz indirilen Galatasaray mobil uygulamaya üye olurken ödeme yapmanız gerekiyor. Üç farklı ödeme planı, Galatasaray mobil uygulamada Galatasaray taraftarlarını bekliyor.

Dilerseniz 1 aylık üyelik oluşturabilirsiniz. Bu üyeliğin ücreti 18,99 TL. Bunun yanında 6 aylık ve yıllık üyelikler de taraftarların huzurunda. 6 aylık üyeliğin ücreti 99,99 TL’yken, 1 yıllık üyeliğin ücreti 144,99 TL.