Brezilya-Arjantin Dünya Kupası Grup Eleme Maçı TRT Spor’da

04.09.2021 - 09:34

Brezilya-Arjantin Dünya Kupası Grup Eleme Maçı TRT Spor’da

Dünya Kupası Güney Amerika elemelerinde iki dev ekip karşı karşıya geliyor, TRT Spor mücadeleyi naklen yayınlıyor. Brezilya-Arjantin karşılaşmasını, yarın 22.00’de TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Güney Amerika’daki en başarılı iki ekip, Dünya Kupası eleme maçında karşı karşıya geliyor. Brezilya ile Arjantin arasındaki bu keyifli kapışmanın adresi ise TRT Spor oldu. Brezilya-Arjantin mücadelesini, yarın 22.00’de TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Brezilya Yenilgisiz Yoluna Devam Ediyor


Güney Amerika futbolunun son dönemdeki en başarılı ekibi Brezilya, Dünya Kupası eleme maçlarına yenilgisiz olarak devam ediyor. 7 maç sonunda 21 puanı bulunan Brezilya, bu maçlarda sadece 2 gol yedi. Dünya Kupası’na katılmayı büyük ölçüde garantileyen Brezilya, elemelerdeki 7’nci maçında Şili deplasmanındaydı.

Topun kontrolünü Şili’ye bırakan Brezilya, çok pozisyon vermediği mücadeleyi Everton Ribeiro’nun golüyle 1-0 kazandı. Böylece Copa America finali sonrasında ilk resmi maçından galibiyetle ayrıldı.

Maçtan Çok Messi’ye Yapılan Faul Gündeme Geldi


Dünya Kupası elemelerinde yenilgisiz yoluna devam eden Arjantin, 7 maç sonunda 15 puana sahip. Elemelerin 7’nci maçında Venezuela’ya konuk olan Arjantin, karşılaşmayı 3-1 kazandı. Maçta oyundan çok, Messi’ye yapılan faul gündeme geldi.

Maç 0-0 devam ederken Messi’ye yapılan faul sonrasında Venezuela 10 kişi kaldı. Daha sonrasında Martinez ve Correa ile goller bulan Arjantin, son dakikalarda Soteldo’nun penaltı golüne engel olamadı ve karşılaşmayı 3-1 kazandı.


Son Randevu Copa America Finaliydi


Brezilya ile Arjantin arasında oynanan son maç yaz aylarında gerçekleşen Copa America’daydı. Copa America finalinde galip gelen taraf 1-0’lık sonuçla Arjantin olmuştu. 2019 yılındaki Copa America mücadelesinde ise Brezilya rakibini 2-0 ile geçmişti. İki ekip arasında oynanan son 5 maçın 3’ünü Arjantin kazanırken, 2’sinde Brezilya galip geldi.

Copa America finalinin rövanşı niteliğinde olan Brezilya-Arjantin karşılaşmasını, yarın 22.00’den itibaren TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.