Sandık Kokusu 23’üncü Bölüm İzle

22.05.2024 - 23:09

Sandık Kokusu 23’üncü Bölüm İzle

Her Çarşamba Show TV ekranlarında seyircisiyle buluşan Sandık Kokusu dizisinin 23’üncü bölümü yayınlandı. Çarşamba günleri reytinglerde üst sıralarda yer alan sevilen dizi Sandık Kokusu 23’üncü bölümde de izleyicileri ekranlara kilitledi.

Sandık Kokusu 23’üncü bölümünün tamamı Sandık Kokusu Youtube kanalından bölümün sona ermesiyle birlikte yayınlandı. 

Sandık Kokusu Oyuncu Kadrosu 

Sevilen dizinin kadrosunda televizyon dünyasının sevilen oyuncular, Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Meriç Aral, Levent Can, Mina Akdin, Ergun Kuyucu, Kayhan Açıkgöz, Nalan Okçuoğlu, Seda Türkmen, Serkay Tütüncü ve Uğur Yücel rol alıyor.

Sandık Kokusu 23’üncü Bölüm Özeti

Mahkeme çıkışında Reha ile Karsu arasında bir tartışma yaşanır. Karsu çocuklarının velayetini kaybedince yıkılır. Karsu artık kaybedecek bir şeyi kalmadığını düşünür.

Reha ise tüm bunlara rağmen geri adım atmayı aklından bile geçirmez. Üstüne üstlük Karsu’nun çocuklarla iletişimini bitirmek için türlü yollara başvurur.

Mert, Irmak’ın kendisinin çalıştığı mekânda işe girmesini sağlar. Filiz ise estetik doktoru Serdar ile beraber çalışmaya başlar. Karsu Atilla ile son bir defa görüşüp, konuşma kararı alır. Tüm bu yaşananlarla tek başına mücadele edebilmek için Atilla’dan uzaklaşmasını ve gitmesini ister.