Kuruluş Osman 161’inci Bölüm İzle

22.05.2024 - 23:12

Kuruluş Osman 161’inci Bölüm İzle

Her Çarşamba ATV ekranlarında seyircisiyle buluşan Kuruluş Osman dizisinin 161’inci bölümü yayınlandı. Çarşamba günleri reytinglerde birinciliği kimseye kaptırmayan fenomen dizi Kuruluş Osman 161’inci bölümde de izleyicileri ekranlara kilitledi.

Kuruluş Osman 161’inci bölümünün tamamı Kuruluş Osman Youtube kanalından bölümün sona ermesiyle birlikte yayınlandı. 

Kuruluş Osman Oyuncu Kadrosu 

Sevilen dizinin kadrosunda televizyon dünyasının sevilen oyuncular, Burak Özçivit, Özge Törer, Emre Bey, Yusuf Gökhan Atalay, Mirza Bahattin Doğan, Çağrı Şensoy, Yiğit Uçan, Berk Erçer, Erkan Bektaş, Ümit İbrahim Kantarcılar, Emre Dinler, Ömer Faruk Aran, Leya Kırşan, Ecem Sena Bayır, Belgin Şimşek, Begüm Çağla Taşkın, Bengi Öztürk, Fatih Ayhan, Şekip Taşpınar, Yulduz Radjabova ve Tezhan Tezcanyer rol alıyor.

Kuruluş Osman 161’inci Bölüm Özeti

Kuruluş Osman dizisinin 161’inci bölümünde; Osman Bey, Bursa, İznik ve Konstantiniyye’yle yapılan ticareti durdurduğunu açıklar. Aynı zamanda Osman Bey Uç Pazar'a el koyar. Yakup Bey ise, Osman Bey'in bu hamlesinin karşılığında bir hamle yapacaktır.
Boran, Ulcay ve Konur ise obadan kaçarken yollarını Konstantin Palealagos'un adamları kesecektir. 

Uç Pazar'a el konulmasıyla beraber Osman Bey'in üst üste zaferler kazanması Kayı Obası'nda bir şenlik ortamı yaratır. Ancak Gündüz Bey'in baskın yemesinin haberi Kayı Obası’nda duyulmasıyla sevinçleri yarıda kalır. 
Bala Hatun ise sahte kadı oyununu İbrahim Bey'in yüzüne söyler. 

Alaeddin Bey ve Gonca Hatun Yakup Bey ile karşılaşır. Yakup Bey, Gonca'ya olan öfkesini kustuğunda Alaeddin Bey Gonca'nın yanında olur. 

Tüm bu olayların yanında Osman Bey, Bizans'a karşı savaş ilan eder.