Yargı Final Fragmanı

22.05.2024 - 01:30

Yargı Final Fragmanı

Her hafta merakla beklenen Yargı dizisinin heyecanla geçen 94’üncü bölümünün yayınlanmasının ardından gözler Yargı 95’inci bölüm final fragmanına çevrilmişti. Yargı’nın final bölümünde neler olacağı konusunda ipuçlarını içeren fragman, Yargı izleyicilerini meraklandırdı.

Yargı Final Fragmanı Yayınlandı Mı?

Her Pazar Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan fenomen dizi Yargı'nin final bölümünün fragmanı yayınlandı.

Yargı final bölümüyle 26 Mayıs Pazar günü saat:20.00’de Kanal D ekranlarında olacak.

Yargı Final Bölümünde Neler Olacak?

Yargı 95’inci final bölümünde izleyiciler “Ya hikâye farklı olsaydı?” sorusunun cevabını öğrenecek.

Ceylin, Ilgaz'a onunla evleneceklerini söyleyince Ilgaz da Ceylin'e ikisinin siyah ile beyaz kadar farklı iki karakter olduklarını söyler. Ceylin ise düne kadar adliyede karşılaşınca selamlaşmadıklarını fakat şu an ikisinin aynı cinayetin şüphelisi olduklarını söyleyerek cevap verir.

Yargı Oyuncu Kadrosu

Dizinin kadrosunda televizyon dünyasının sevilen oyuncuları, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Uğur Polat, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Arda Anarat, Nilgün Türksever, Cezmi Baskın, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş rol alıyor.

Yargı 94’üncü Bölüm Özeti

Ilgaz, Nevzat tarafından adaya bırakıldıktan sonra kaçma planı yapmaya başlar. Bu sırada Ceylin ve Eren ile birlikte tüm ekip, Ilgaz’ı bulmanın yollarını aramaya başlar. Tüm seçenekleri değerlendiren savcı İclal, Ilgaz’ın denizin ortasında olduğu bilgisiyle birlikte bir adada olabileceği ihtimalini gündeme getirir. Bu esnada gerçeklik algısını yitirmeye başlayan Ilgaz, mahsur kaldığı adadan kurtulmak için son hamlesini yapmaya karar verir.