Bahar 13’üncü Bölüm İzle

21.05.2024 - 23:39

Bahar 13’üncü Bölüm İzle

Her Salı Show TV ekranlarında seyircisiyle buluşan Bahar dizisinin 13’üncü bölümü yayınlandı. Salı günleri reytinglerde birinciliği kimseye kaptırmayan fenomen dizi Bahar 13’üncü bölümde de izleyicileri ekranlara kilitledi.

Bahar dizisinin 13’üncü bölümünün tamamı Bahar Youtube kanalından bölümün sona ermesiyle birlikte yayınlandı.

Bahar Oyuncu Kadrosu 

Sevilem dizinin kadrosunda sevilen oyuncular Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak, Buğra Gülsoy, Ecem Özkaya, Alisa Sezen Sever, Sena Mia Kalıp, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Elit Andaç Çam, Hatice Aslan, Füsun Demirel, Ege Erkal, Deniz Sarıkaş ve Yasemin Allen yer alıyor. Dizinin 13’üncü bölüm fragmanında görüldüğü üzre da kadroya katılıyor.

Bahar 13’üncü Bölüm Özeti

Bahar'ın 13’üncü bölümünde; hastanede çıkan yangın Bahar’ı riskli bir durumda bırakır. Evren ve Timur, Bahar’ı kurtarmak için kendilerini riske atar.

Bahar, Nevra’nın sağlık durumu, çocuklarının geleceği, Timur’un baskısı ve bireysel istekleri arasında sıkışmıştır. Bir yandan Evren ile Bahar hastaneye bırakılan Leyla ile ilgilenirken Bahar, Leyla’ya kimin zarar verdiğini bulmaya çalışır. Umay’ın okulundaki ebeveynlerin oynadığı tiyatro gösterisisinde Timur ve Bahar “Romeo ve Juliet” rolünü oynar. Çağla büyük bir sırrı öğrenir. Evren ile Bahar’ın ilişkisi gün geçtikçe daha da derinleşirken diğer yandan Dora da Evren’e ilgi göstermeye devam eder.