Kızıl Goncalar Sezon Finali İzle

20.05.2024 - 23:31

Kızıl Goncalar Sezon Finali İzle

Her Pazartesi NOW ekranlarında seyircisiyle buluşan Kızıl Goncalar dizisinin sezon finali yayınlandı. Pazartesi günleri reytinglerde birinciliği kimseye kaptırmayan fenomen dizi Kızıl Goncalar sezon finalinde de izleyicileri ekranlara kilitledi.

Kızıl Goncalar dizisinin sezon finali Kızıl Goncalar dizisinin resmi Youtube kanalından bölümün sona ermesinden hemen sonra yayınlandı. 

Kızıl Goncalar Oyuncu Kadrosu 

Dizinin kadrosunda televizyon dünyasının sevilen oyuncuları, Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Mert Turak, Selen Öztürk, Erkan Avcı, Hazal Türesan, , Sitare Akbaş, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Tuana Gizem Uzunlar ve Zehran Kelleci rol alıyor.

Kızıl Goncalar Sezon Finali Özeti

Cüneyd Efendi’nin babası Vahit’in geri dönmesi tüm dergâhı şaşırtırken, posta oturmak üzere olan Cüneyd de bu dönüşle sarsılmıştır. Diğer yandan duyduğu gerçekleri Levent ve Beste’ye belli etmemeye çalışan Mira, Naim’in anlattıklarından emin olabilmek için kesin kanıtı bulmaya çalışır. Levent ise seneler sonra oğlunun karşısına perişan halde çıkarak, her şeyden vazgeçen bir derviş gibi görünen Vahit’ten şüphelenir. Ululara katılmak için dergâhtan ayrılma hazırlığı yapan Sadi ise Vahit’in Cüneyd’in zor anlarında yanında durarak oğluna destek olmasıyla abisinin yanında olur.

Meryem, Birgül ve Zeynep’in kızları okutmak için gösterdiği çabalar Cüneyd’in posta oturmasıyla gerçeğe yaklaşsa da Cüneyd’in bu niyeti yalnızca Faniler arasında değil, diğer tarikatlar arasında da infiale neden olur. 
Naim ise her şeyini kaybedip, sürülmüşken Nadire’den kendisini yeniden yaşama bağlayacak bir haber alır. Buna rağmen işler beklediği gibi sonuçlanmaz. Meryem ve Zeynep’in hedeflerine ulaştığı esnada Mira da gerçeğe yaklaşır. Fakat Levent’e rağmen harekete geçen Beste’nin son hamlesi Mira’yı engellese de Meryem hayatının sırrını öğrenmeye çok yakındır. Fakat bu sır öğrenilecek tek sır olmayacaktır. Cüneyd de annesi, babası ve kendisi ile ilgili gerçeği en sonunda öğrense de artık her şey için çok geçtir.