Beşiktaş-Buducnost Hazırlık Maçı Beşiktaş YouTube Kanalında

23.03.2024 - 14:39

Beşiktaş-Buducnost Hazırlık Maçı Beşiktaş YouTube Kanalında

Beşiktaş milli maç arasında hazırlık maçına çıkıyor. Rakip Karadağ temsilcisi Buducnost. Beşiktaş-Buducnost hazırlık maçı, Beşiktaş YouTube kanalında futbolseverlerle buluşuyor. Bu keyifli karşılaşmayı, Cumartesi (bugün) 16.00’dan itibaren Beşiktaş YouTube kanalından takip edebilirsiniz.

Ligde beklentileri karşılayamayan Beşiktaş, Fernando Santos yönetiminde milli arada iki hazırlık maçı yapacağını duyurdu. Bu hazırlık maçlarının ilkinde rakip Buducnost oldu. Karşılaşmanın yayıncısı ise Beşiktaş YouTube kanalı. Bu keyifli mücadeleyi, bugün 16.00’dan itibaren Beşiktaş YouTube kanalından takip edebilirsiniz.

Beşiktaş YouTube kanalının mücadeleyi yayınlayacağını açıklamasının ardından “Beşiktaş-Buducnost şifresiz mi? Beşiktaş-Buducnost hangi kanalda? Beşiktaş-Buducnost hazırlık maçı ne zaman? Beşiktaş-Buducnost maçını nasıl izleyebilirim?” gibi sorular yanıt buldu.

Beşiktaş Karşılaşmanın Duyurusunu Twitter’dan Yaptı

Beşiktaş, yaklaşık üç gün önce iki hazırlık maçı yapacağını duyurmuştu. Bu karşılaşmaların yayın bilgisi ise geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı. Beşiktaş Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Buducnost ile yapacağımız hazırlık maçı için BJK Nevzat Demir Tesisleri’ne taraftar girişi olmayacaktır. 
Karşılaşmayı Beşiktaş JK YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Beşiktaş Milli Arada İki Hazırlık Maçı Yapacak

Ligde oynanan son haftada Antalyaspor’u konuk eden Beşiktaş, sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Fernando Santos yönetiminde beklentileri bir türlü karşılayamayan Beşiktaş, milli arayı iki hazırlık maçı yaparak değerlendirecek.

Bu hazırlık maçlarının ilkinde rakip Karadağ temsilcisi Buducnost olacak. Karadağ liginde Decic’in averajla önünde yer alan Buducnost ile Nevzat Demir Tesisleri’nde karşılaşacak Beşiktaş, ardından Perşembe günü Süper Lig’de alt sıralardan kurtulamaya çalışan Fatih Karagümrük ile kozlarını paylaşacak. 

Beşiktaş ile Buducnost arasındaki hazırlık maçı Beşiktaş YouTube kanalında futbolseverlerle buluşacak. Cumartesi 16.00’daki mücadeleyi, Beşiktaş YouTube kanalından takip edebilirsiniz. Perşembe 16.00’da oynanacak Fatih Karagümrük mücadelesinin yayıncısı ise henüz belli olmadı ancak bu karşılaşmanın da Beşiktaş YouTube kanalından yayınlanması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde bu mücadeleyle ilgili de bir açıklama yapılacağı tahmin ediliyor.